Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti mamadu41 / Masa Tenisi Şikesinden Bıktım

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Volkov denilen adam Bazilevksy'e 3-1 yeniliyor sonra net favori olduğu maçta Nikulin'i 3-2 zor zar yenebiliyor Kolesnikov'a bakıyorsun hem Bazilevsky hem Nikulin'i 3-1 le rahat yenmiş son maç Kolesnikov-Volkov'u yener diyoruz Kolesnikov oran 1,52 sonuç 0-3 yeniliyor yani daha biraz önce favori olduğun maçta rakibini 3-2 zor yeniyorsun şimdi en güçlü adamı 3-0 yeniyorsun ya bu adamın içine 15 dk da Çinli kaçtı ya da bu maçta bir numaralar var diğer 1,28 den yattığım maçı söylemiyorum bilezxcv.png ert.PNG

Gs344175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
152
35
28
Volkov denilen adam Bazilevksy'e 3-1 yeniliyor sonra net favori olduğu maçta Nikulin'i 3-2 zor zar yenebiliyor Kolesnikov'a bakıyorsun hem Bazilevsky hem Nikulin'i 3-1 le rahat yenmiş son maç Kolesnikov-Volkov'u yener diyoruz Kolesnikov oran 1,52 sonuç 0-3 yeniliyor yani daha biraz önce favori olduğun maçta rakibini 3-2 zor yeniyorsun şimdi en güçlü adamı 3-0 yeniyorsun ya bu adamın içine 15 dk da Çinli kaçtı ya da bu maçta bir numaralar var diğer 1,28 den yattığım maçı söylemiyorum bileEkli dosyayı görüntüle 80424 Ekli dosyayı görüntüle 80425
Geçmiş olsun reyis