Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti makina123 | Vurgun Kuponu

Kupon Miktarı
50000
Kupon Oranı
6.69

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
vallahi bende bitiğim ya. Şaka maka sabah hiç param yoktu bunu dalga geçmeniz için söylemiyorum özel oranları bile alamadım ve geldi. Şimdi elime para geçince basayım dedim ne versem kayıp . Gelde delirme forumda kafayı kırma
Neye bassak yatıyor neye basmasak geliyor makinacım. Paradoks gibi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,666
9,716
113
Vala öyle, bizim nasip kapanmış bayadir açılmayı unuttu
Belki şimdi dalga konusu oldum forumda üçkağıtçı diyorlar benim için ama bu foruma ilk geldiğimde psikolojim daha iyi düzeydeydi. Kuponlar falan şak şak gelirdi. Kuponlar yattıkça forumda millete sarıp ban yiyorum. Ben iyice kafayı yedim. Uzak durmalıyım forumdan kumardan 1 2 ay. Yoksa sonum iyi değil

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,125
17,903
113
Belki şimdi dalga konusu oldum forumda üçkağıtçı diyorlar benim için ama bu foruma ilk geldiğimde psikolojim daha iyi düzeydeydi. Kuponlar falan şak şak gelirdi. Kuponlar yattıkça forumda millete sarıp ban yiyorum. Ben iyice kafayı yedim. Uzak durmalıyım forumdan kumardan 1 2 ay. Yoksa sonum iyi değil
5 aydır aynı şeyi söylüyorsun aga vur kilidi artik

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,397
14,798
113
Sanada birsey söylenmiyor
Yarım saattir dinliyoruz.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,666
9,716
113
yine 1 korner yine 1 korner hep 1 korner. Atacam kendimi göletten rahatlayacam en son

Screenshot_2024-08-21-04-18-56-861_org.xbet.client1-edit.jpg

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,666
9,716
113
Reis yalan dünya be herseyi stres edersen çabuk gidersin biraz makaraya vur
ben makaraya vuracağım zamanı iyi biliyorum dostum konu zaten makara ancak bu arkadaşımız dozu kaçırıyor devamlı. Sanırım birkaç gün önce besiktas hakkında soylediklerim gucune gitmis olmalı. besiktasın kucuklugu ile benim ne alakam var onu da cozemedim.

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,397
14,798
113
ben makaraya vuracağım zamanı iyi biliyorum dostum konu zaten makara ancak bu arkadaşımız dozu kaçırıyor devamlı. Sanırım birkaç gün önce besiktas hakkında soylediklerim gucune gitmis olmalı. besiktasın kucuklugu ile benim ne alakam var onu da cozemedim.
Beşiktaş gs fb ts büyük camialar fanatikligimiz yüzünden birbirimize düşmeye gerek yok gecen hayırlı olsun makina baba