Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Makina123 Hakkında

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,811
9,896
113
O zaman sana açık sözlülükle söylüyor gittiğin. Yol yol değil bugün tefeciden para alırsın yarın iyice batarsın gel madde sat şu kadar para derler sonra iyice batarsın ya sonun hapis olur ya biri seni vurur yada sen kendini malasef ki gidişatın bu yanlış anlama beni
geçmişimiz temiz değil ama para sıkıntım da asla olmaz bugün param olmayabilir ancak yarın geleceğinin garantisi vardır 3 gün parasız gezerim kalan 20 gün gittiğim her mekanın parasını ben öderim elim boldur

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,700
6,902
113
geçmişimiz temiz değil ama para sıkıntım da asla olmaz bugün param olmayabilir ancak yarın geleceğinin garantisi vardır 3 gün parasız gezerim kalan 20 gün gittiğim her mekanın parasını ben öderim elim boldur
Paranın kaynağı nedir kumar deme kumardan kimse kazanamaz

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,658
17,299
113
Makina123 an itibari ile akıl sağlığını kaybetmiştir. Bir an önce 100 bine çıkması gereken makina123, bugün birer kornerden kaybedince delirmiş akıl hastanesine kaldırılmıştır.
Senin canın sıkılıyor belli ki

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,722
1,663
113
Bu adam evlenirse karısı 1 yıl dolmadan kötü yola düşer bu adamı da silerler. Sağlıklı birine benzemiyor

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
990
113
bundan 3 yil önce hiç unutamiyorum dedemle otururken dedem su istedi tamam dedim suyu götürdüm yanina oturdum ve bana dedi ki bi gün insanlar senin yorumunu okuyarak zaman kaybedecek