http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Majorx 500 TL Deneme Bonusu

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
838
503
93
beyler zerre umudum yoktu yatırım yaparken 200 lirayı çöp etmiş gibi düşünüyordum fakat bin lira ödemem ortalama 30 dk'da geldi
mobil bankacılıktan ss alamadığım için ekran görüntüsü paylaşamıyorum
yatırım yapılıp oynanır mı şüpheli ama 200 lirayı gözden çıkaran bonusu denesin
Bonus nedir kanka belge vb attınmı

Akkurt2344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
694
334
63
Üye olacaktım benzer bir kayıt mevcut diyor . Canlı desteğe bağlandım . Manuel hesap açarım bilgilerinizi verin dedi . Verdim . Bu kez kimlik ön ve arka yüzü istiyor . O neden diyorum bilgilerin size ait olduğunu teyit etmem gerek diyor . Kolpa bu site ödeme alanlara itimat etmeyin . Yem atmış olabilirler

Alperarduc

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
88
34
18
La bu siteye üye olabilen varmı dünden beri üye olunmuyor

efsohanx

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
4
3
Site ödeme yapıyor lakin, İlk çekimden sonra birçok kez yatırım sağladık oyunlarda ödeme sorunu var.
Deneme bonusu için birşey diyemem ama normal yatırımlı üyelere tavsiye etmiyorum.
Majorx ile başlıyorsunuz bonus üstüne bonus sizi diğer sitelerine de tavsiye ettiriyorlar.
Grandx adında diğer sitelerinden birçok kez yatırım yapmama rağmen 1 kez bile çekim yapamadım.
Herkese bol şanslar

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,018
1,860
113
Site ödeme yapıyor lakin, İlk çekimden sonra birçok kez yatırım sağladık oyunlarda ödeme sorunu var.
Deneme bonusu için birşey diyemem ama normal yatırımlı üyelere tavsiye etmiyorum.
Majorx ile başlıyorsunuz bonus üstüne bonus sizi diğer sitelerine de tavsiye ettiriyorlar.
Grandx adında diğer sitelerinden birçok kez yatırım yapmama rağmen 1 kez bile çekim yapamadım.
Herkese bol şanslar
Link var mı deneme icin