- 43,501
- 42,594
- 113
@Shellac dost gelirse ilgilenirsinMonako gelirse 2kisi 25 verilecek dostum ben çekilişe karışmıom sen aktif olanlar kendinle beraber yaz ad min yapsın cekilis
@Shellac dost gelirse ilgilenirsinMonako gelirse 2kisi 25 verilecek dostum ben çekilişe karışmıom sen aktif olanlar kendinle beraber yaz ad min yapsın cekilis
Benim metefe param var geldiği gibi admine atam kimseyi bekletmimDost onu bizler degil adminimiz yapior gelirse cekilisi
Gelsinde hallederiz o kolay dostBenim metefe param var geldiği gibi admine atam kimseyi bekletmim
Burdan yatmaz çok iyi22 son 3 dk
Bir dakika boş geçse yeter22 son 3 dk
Reis oncelik sen kazan sonra cejilis olur cekilisten cikan kisiler sana dm atar sende mefete no istersin burda aile gibiyiz bilmedigin kafana takilan biseyleri sor elimizden geldigi kadar yardimci oluruz adminlerimizde oleBenim metefe param var geldiği gibi admine atam kimseyi bekletmim
Aynen güzel oldu tebrikkerBurdan yatmaz çok iyi
Çekilişe gerek yok siz gönlünüzden geçen iki kişi seçip atarsınız ins.Burdan yatmaz çok iyi
Seçerim ama haksızlık olmasını istemem dostumÇekilişe gerek yok siz gönlünüzden geçen iki kişi seçip atarsınız ins.
Kaç kişi yazdıysa onlardan cekilsinGüzel 1 dakikada 2 sayi
Yok dost olmaz kimin nasibiyse ona gider yarım elma gönül alma kime haksızlık olacakki illede adil olsun diyorsan sen kendin yap çekilişi çıkanlara özelden atSeçerim ama haksızlık olmasını istemem dostum