http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maçları Tv den İzleme Hakkında

Revorevo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
26
18
Dostlar bu süper ligleri izlemek için neyi satın almamız gerekiyor hiç anlamıyorum salağa anlatır gibi anlatırmısınız evde tivibu var sport sport plus falan var ama bein sport falan yok. Bein sport tivibu gibi bişeymi şimdi nasıl oluyor bein sportu alırsak tivibuyu iptal etmemizmi gerekiyor ve bein kanallarını satın almak için ne yapmamız lazım aylık 300-400 tl mi ne diyorlardı açıklayıcı şekilde yazabilcenizmi sevabına

kyzn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,020
217
63
hocam superlig maçları için TOD üyeliği alıyorsun akıllı TV yada TV ye baglaya bileceğin akıllı kutu veya laptop ile kolayca izleyebilirsin

Revorevo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
26
18
hocam superlig maçları için TOD üyeliği alıyorsun akıllı TV yada TV ye baglaya bileceğin akıllı kutu veya laptop ile kolayca izleyebilirsin
Tivibuyu bırakmak gerekmiyormu yani sadece kanal paketimi satın alıyoruz. Kim kuruyor peki nasıl bağlanıcak kutusu oluyormu nasıl hallediyoduk

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,413
1,985
113
Hitbet in hittv iptv uygulamasını tv indir izle dostum

kyzn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,020
217
63
Tivibuyu bırakmak gerekmiyormu yani sadece kanal paketimi satın alıyoruz. Kim kuruyor peki nasıl bağlanıcak kutusu oluyormu nasıl hallediyoduk
Tivibu dan hiç bir şekilde izleyemezsin hocam internet üzerinden tod üye ol kendine uygun paketi seç üyeliği satın al televizyonun akıllı ise TV nin market uygulamasına girip TOD uygulamasini indirip maçı izlebilirsin yoksa o uyeleik ile. telefon tablet veya bilgisayar ile de izleyebilirsin

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,315
4,300
113
Tivibu dan hiç bir şekilde izleyemezsin hocam internet üzerinden tod üye ol kendine uygun paketi seç üyeliği satın al televizyonun akıllı ise TV nin market uygulamasına girip TOD uygulamasini indirip maçı izlebilirsin yoksa o uyeleik ile. telefon tablet veya bilgisayar ile de izleyebilirsin
En güzeli takımının maçı 279 TL aylik

Revorevo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
26
18
Satın alırken bu çıktıda ödeme kartla oluyor değilmi ödeme tamamlandıktan sonra ne oluyor diyelim sezonluk satın aldık ilk ayın ücretini karttan çekti diğer aylarınkini karttan otomatikmi çekiyor ve eğer ödemezsek diğer ayları ne oluyor

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,366
8,749
113
Dostlar bu süper ligleri izlemek için neyi satın almamız gerekiyor hiç anlamıyorum salağa anlatır gibi anlatırmısınız evde tivibu var sport sport plus falan var ama bein sport falan yok. Bein sport tivibu gibi bişeymi şimdi nasıl oluyor bein sportu alırsak tivibuyu iptal etmemizmi gerekiyor ve bein kanallarını satın almak için ne yapmamız lazım aylık 300-400 tl mi ne diyorlardı açıklayıcı şekilde yazabilcenizmi sevabına
Yav dpstum kaçak yayın alsana ben 3 senedir kullanıyorum bu sene 2200 tl olmuş bütün kanallar şstediğini maçlae istedigin filim istedigib dizi

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,366
8,749
113
Kaçak alırsak tv ye nasıl bağlıyoruz peki. İp tv falan diyolar donmuyomu yayınlar
Bak reis ne donması 3 senedir kullamıyorum aynı kişiden telegramdan televizyon uygulama indiriyorsun onun ücretiyle beraber 2700 felan bulur

kyzn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,020
217
63
Satın alırken bu çıktıda ödeme kartla oluyor değilmi ödeme tamamlandıktan sonra ne oluyor diyelim sezonluk satın aldık ilk ayın ücretini karttan çekti diğer aylarınkini karttan otomatikmi çekiyor ve eğer ödemezsek diğer ayları ne oluyor
yok hocam tutar ne işe hepsini kartdan çekiyor aylık tutara bölüyor kartın ekstresinde