Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maçkolik Hk.

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
1,330
113
Yeni sürüm baya ağır çalışıyor ama eski sürüm gayet iyi arkadaşlar. Hızlı ve gereksiz nesine güncellemesi olmayan bence en stabil çalışan sürümü indirmek isteyenler için buraya bırakıyorum. Android içindir Google play güncellemesi kapatmanız gerekir.

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
592
93
İnliyor gözüküyor ama sonunda bu çıkıyor, play store güncellemeleride kapattım yardımcı olur musunuz ? Eski sürüm iyiydi gerçektenScreenshot_2020-10-29-18-10-57-765_com.google.android.packageinstaller.png

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
592
93
Yok kardeş aynı hatayı veriyor, muhtemelen herkesde aynıdır..Bence emin olduktan sonra konu açıp paylaşırsan iyi olur, teşekkürler.. Eski sürümü indirebilsem gerçekten iyi olacakt

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
752
113
Bence yeni surum cok daha iyi p6da bildirm gleiyor ekstra surelerde bildirim geliyor görsel olarakta bence gayet makul

yirmisekiz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
181
43
Yok kardeş aynı hatayı veriyor, muhtemelen herkesde aynıdır..Bence emin olduktan sonra konu açıp paylaşırsan iyi olur, teşekkürler.. Eski sürümü indirebilsem gerçekten iyi olacakt
Muhtemelen eskisini kaldirmadan yyklemeye calisiyorsun. Eski surumu kaldir oyle dene

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
1,330
113
Dostum sorun senin sisteminle alakalı olabilir ayrı ayrı verdim linki, başka arkadaşlarda yükledi.
Ayarlarından güvenliğe gir orda bilinmeyen kaynakları etkinleştir o şekilde yüklemeyi dene.

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
592
93
Tamam şimdi indirdim eskiyi silip teşekkür ederim..Fakat yeni Maçkolik te üyeliğime giriş yaptığım bilgilerle girip yorum yazamıyorum nedense, bide eski sürümden girince yorumların çoğu gözükmüyor .Ama görsel olarak eski sürüm daha iyi tabi .Yenisine alışamamıştım