http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet MacBook Laptop

Sedo65

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
157
45
28
Merhaba arkadaşlar 10 gün önce 33 bine macbook air m2 aldım ama borçlar yüzünden maalesef ki satmak zorundayım İnternet'en araştırdım 22 bin fiyat veriyorlar daha yüksek bir fiyata nerede satabilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim jelatinleri daha üstünde 10 günlük cihaz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,229
113
Merhaba arkadaşlar 10 gün önce 33 bine macbook air m2 aldım ama borçlar yüzünden maalesef ki satmak zorundayım İnternet'en araştırdım 22 bin fiyat veriyorlar daha yüksek bir fiyata nerede satabilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim jelatinleri daha üstünde 10 günlük cihaz
İsterse ilk günü olsun satmaya kalktigin zaman direkt fiyat 3te1 düşer kardeş.en iyi fiyatı letgodan alırsın gerisi hikaye.isin rast gitsin

Sedo65

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
157
45
28
İsterse ilk günü olsun satmaya kalktigin zaman direkt fiyat 3te1 düşer kardeş.en iyi fiyatı letgodan alırsın gerisi hikaye.isin rast gitsin
Dost teşekkür ediyorum aklıma gelmedi değil letgo ama acil ödemem var o yüzden satmak durumundayım 22 bin mantıklı mı acaba satmak

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,498
14,845
113

domenico

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
194
43
3te1 ne reis apple da öyle bir fiyat düşümü yok :D o senin dediğin samsung telefonlarda falan geçerlidir apple cihazlarda 3te1 gibi bi fiyat düşümü söz konusu değil

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,653
1,970
113
Bende monster satacamda memleket kücük alıcı yok

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,313
1,603
113
33 aldıysan 22 fena değil sahibinden tarzı sitelerden daha yüksek fiyata satacak birini bulabilirsin ama beklemen gerek

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
915
1,676
93
10 gün önce aldıysan iade et 14 güne kadar koşulsuz cayma hakkı var

Resklync00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
403
108
43
M3 38 alıp 26 sattım 1 haftalık cihazdı 22 normal sat hemen

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Kutusu fişi ile 14 gün iade hakkınız var aldığın yere sor

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,425
2,475
113
Iade alirlar ama odemeyi hemen yapmazlar arkadasa acil lazimmis 22 iyi rakam magzadan ciktiktan sonra fiyat duser

mehmet0208

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
976
93
Hangi şehir

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,665
17,301
113
Macbook pro 16" M3 Max var,kaça satmamız lazım yani😄

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
915
1,676
93
Alırlar mı ki hiç düşünmedim iade
Almak zorundalar tabii, ürünü aldığın gibi teslim edersen iade edilir, internetten aldıysan kutusuna güzelce geri koy kargola mağazadan aldıysan da aynı şekilde kutu faturayla beraber iade et eğer satarsan ciddi zarar edersin

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,642
7,353
113
Koşulsuz iade hakkin olmasi lazim dene sansini. bilgisayarcilara 22 ye satamazsin maks vercekleri ,18. sahisa o fiyatlara hatta fazlasina satarsin ama beklemen lazim