http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maç Takibi Uygulama Önerisi

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,339
3,804
113
Maçkolik reklamsız kullanıyordum ama artık cıvıttı gol olur bildirim gelmez gol olarak gösterdiği zaman maçı izlediğim zaman gol ile alakası olmayan topun yan ağlardan gidişini gol olarak bildirim vermesi canımı sıktı iyice. 2 gün önce bir karşılaşmaya 2.5 üst dedim dk 80 0-0 gösteriyor baktım ki maç ilk yarıdan üst olmuş. Şuan AiScore kullanıyorum oda bazen sapıtıyor stapil olarak maç takibi yapabileceğimiz bir uygulama önerisine açığım arkadaşlar

ft7474

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
400
63
Maçkolik reklamsız kullanıyordum ama artık cıvıttı gol olur bildirim gelmez gol olarak gösterdiği zaman maçı izlediğim zaman gol ile alakası olmayan topun yan ağlardan gidişini gol olarak bildirim vermesi canımı sıktı iyice. 2 gün önce bir karşılaşmaya 2.5 üst dedim dk 80 0-0 gösteriyor baktım ki maç ilk yarıdan üst olmuş. Şuan AiScore kullanıyorum oda bazen sapıtıyor stapil olarak maç takibi yapabileceğimiz bir uygulama önerisine açığım arkadaşlar
aiscore üstüne yoktur.

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,646
1,515
113
Dost en iyi uygulama aiscore dıger tüm uygulamalar vana kullanışsız geliyor

jojoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
323
103
43
AİSCORE Yİ DÜNYADA TEK GEÇERİM SOFASCORE DEN BİLE KAT KAT İYİ YANİ PERFECT MÜKEMMEL BİR UYGULAMA SENİ TEK GEÇERİM BU ALEMDE AİSCORE

jojoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
323
103
43
KRALLARIN KRALI SÜPERLERİN SÜPERİ AİSCORE

ft7474

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
400
63
adamlar reserve maçlarını dahi veriyor sorunsuz üstüne uygulama görmedim piyasada mackolik gereksiz uygulama sadece bilindik ligleri veriyor çöp oğlu çöpler.

jojoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
323
103
43
AMATÖR LİGLER BİLE AİSCOREDE SEN NE DİYORSUN