- 4,097
- 1,799
- 113
Senin maaşın yokki seni ilgilendirmiyorZaten geçinilmiyo icra varken %25 ken %60 a çıkarılacak mis maaş hacizleri ülkece boku yedikEkli dosyayı görüntüle 840522
Adam haklıNe güzel borç hızlıca biter![]()
Doğru dedin bro 😂Senin maaşın yokki seni ilgilendirmiyor
Bro belki senin maaşın yüksektir sana dokunmaz belkide ama ülkenin çoğu asgari ücret aliyo düşünsene yüzde 60 kesinti olduğunu adama 9 binlira kalır onla kiramı ödesin erzakmi alsın faturamı odesinBöyle bişe olsun dua ederim , icrali calisanim cok biktim yazı yazmaktan.
Arastiracam bu konuyu
Dostum Ben isci tarafindayim, maasim yuksek veya değil onemli değil. Buna caydirici onlem alinmadikca Elini sallayan birbirine kerkiniyoBro belki senin maaşın yüksektir sana dokunmaz belkide ama ülkenin çoğu asgari ücret aliyo düşünsene yüzde 60 kesinti olduğunu adama 9 binlira kalır onla kiramı ödesin erzakmi alsın faturamı odesin
Normal hayatta da öyle birine borç verince kralsın almaya gelince senden kötüsü olmaz şaşmaz bu durumDostum Ben isci tarafindayim, maasim yuksek veya değil onemli değil. Buna caydirici onlem alinmadikca Elini sallayan birbirine kerkiniyo
Herkes yorgani ayagina gore uzatsin diyorum
İnşallah böyle olurKeşke haberi dikkatlice okusaydınız. Maaş ne kadar yükselirse haciz oranı artacak diyor.
Taslak metin yasalaşırsa gelire göre şu oranlarda haciz uygulanabilecek:
a) Geliri net asgari ücret kadar olanlar için gelirinin onda biri.
b) Geliri net asgari ücretin iki katına kadar olanlar için gelirinin onda ikisi.
c) Geliri net asgari ücretin üç katına kadar olanlar için gelirinin onda üçü.
ç) Geliri net asgari ücretin beş katına kadar olanlar için gelirinin onda dördü.
d) Geliri net asgari ücretin yedi katına kadar olanlar için gelirinin onda beşi.
22.104 x 7 = 154.728 TL maaş alan bir kişinin aldığı ücretin yarısı 77.364 TL üzerine haciz konulabilecek. (Mevcut uygulamada en fazla (1/4 ‘i olan 38.682 TL kesilebilmekte)
e) Geliri net asgari ücretin dokuz katı ve fazla olanlar için gelirinin onda altısı
Ozaman asgari ucret alan birinden normalde 5.500 lira kesiliyordu ya hocam bu kanun dediğin gbi olursa ozaman 2 binlira kesilir daha az oluyor ozaman bu daha iyiKeşke haberi dikkatlice okusaydınız. Maaş ne kadar yükselirse haciz oranı artacak diyor.
Taslak metin yasalaşırsa gelire göre şu oranlarda haciz uygulanabilecek:
a) Geliri net asgari ücret kadar olanlar için gelirinin onda biri.
b) Geliri net asgari ücretin iki katına kadar olanlar için gelirinin onda ikisi.
c) Geliri net asgari ücretin üç katına kadar olanlar için gelirinin onda üçü.
ç) Geliri net asgari ücretin beş katına kadar olanlar için gelirinin onda dördü.
d) Geliri net asgari ücretin yedi katına kadar olanlar için gelirinin onda beşi.
22.104 x 7 = 154.728 TL maaş alan bir kişinin aldığı ücretin yarısı 77.364 TL üzerine haciz konulabilecek. (Mevcut uygulamada en fazla (1/4 ‘i olan 38.682 TL kesilebilmekte)
e) Geliri net asgari ücretin dokuz katı ve fazla olanlar için gelirinin onda altısı
Bu ara ış görüşmesi yokmu dostZaten geçinilmiyo icra varken %25 ken %60 a çıkarılacak mis maaş hacizleri ülkece boku yedikEkli dosyayı görüntüle 840522
Iyı seyirler en guzelı
Sistem bozuk be bro ülkenin boku çıktıIyı seyirler en guzelı
Bosver takıl boyle neden strese gırcen erken yat erken kalk kosturSistem bozuk be bro ülkenin boku çıktı
Dost başladım la şaka yapiyom migros marketteyim 5 gün oldu ilaclarimi iciyom şükür iyiyim suandaBosver takıl boyle neden strese gırcen erken yat erken kalk kostur
5 gün boyunca çalışıyorsun yani vay be . Bakalım kaç gün sürecekDost başladım la şaka yapiyom migros marketteyim 5 gün oldu ilaclarimi iciyom şükür iyiyim suanda
Valla Yizde yuz Haklisin Reis nasil olsa Aldigimi kumara yatiriyoyorum en azindan borcum biterNe güzel borç hızlıca biter![]()