Atam valla Churchill el atmış atmazsa hatayı vermicem diyorKardeşim dünde böyle dedin 60k nlokeli dedin 70 atalım kalkacak dedin somra resmî tatil dedin salladın bizi
Atam valla Churchill el atmış atmazsa hatayı vermicem diyorKardeşim dünde böyle dedin 60k nlokeli dedin 70 atalım kalkacak dedin somra resmî tatil dedin salladın bizi
Ben size almayı değil vermeyi emrediyorumAtam valla Churchill el atmış atmazsa hatayı vermicem diyor
Hatay gitti Atam geçmiş olsunBen size almayı değil vermeyi emrediyorum
Bu kadar safmısn puhahahLan hani ayın 1i herkesin maaşın günüydü @egehandro öyle diyodu nerde maaşlar
Herkesin naaş günü puahhahahLan hani ayın 1i herkesin maaşın günüydü @egehandro öyle diyodu nerde maaşlar
1 gün cevap yazmazsam bil ki maaş yatmıştırLan hani ayın 1i herkesin maaşın günüydü @egehandro öyle diyodu nerde maaşlar
Kelıme oyunuda yapıyooo yaHerkesin naaş günü puahhahah
Metinim paran var gibi bir özgüven gordum sende puahahKelıme oyunuda yapıyooo ya
Pazartesi olcak ona prova yapıyorumMetinim paran var gibi bir özgüven gordum sende puahah
KankammmPazartesi olcak ona prova yapıyorum
Rampaya kamyon yanaşsın mı puahahKankammm
Kellen gittiRampaya kamyon yanaşsın mı puahah
2 tane var bende kelle puhaha diğeriyle devamKellen gitti
İkisini toplasan 1 tane etmiyo o nolcak2 tane var bende kelle puhaha diğeriyle devam
Kırıcı oluyorum bazen dıyordun ya oldunnİkisini toplasan 1 tane etmiyo o nolcak
Metin hayatımda tanıdıgım soy adının hakkını veren tek adamsınKırıcı oluyorum bazen dıyordun ya oldunn
Bu buz dagının görünen tarafıMetin hayatımda tanıdıgım soy adının hakkını veren tek adamsın
Çam ağaconın kökü sağlam olur yıkılmazBu buz dagının görünen tarafı
Konu köke geldıyse dmÇam ağaconın kökü sağlam olur yıkılmaz