- 38,517
- 29,550
- 113
Bunada dün guzellık yapalım dedık yorum yazmadıgı konuda lısteye aldım 100 tl attı adam ulan ya puahah 1 saate ugrastım dm açmak için 10 kısıyePuhahahahah
Bunada dün guzellık yapalım dedık yorum yazmadıgı konuda lısteye aldım 100 tl attı adam ulan ya puahah 1 saate ugrastım dm açmak için 10 kısıyePuhahahahah
PuahahahhahabMetin dünden beri iyi geceler günaydın dm atmamaya başladın neden
Almaz olaydın 96 tl için puhahahaBunada dün guzellık yapalım dedık yorum yazmadıgı konuda lısteye aldım 100 tl attı adam ulan ya puahah 1 saate ugrastım dm açmak için 10 kısıye
Veznecı geldıPuahahahhahab
250 atsada 100 atsada kaybedicen ne fark eder adami hakli buldum puahahBunada dün guzellık yapalım dedık yorum yazmadıgı konuda lısteye aldım 100 tl attı adam ulan ya puahah 1 saate ugrastım dm açmak için 10 kısıye
@Fterim1905 onuda alamadı adam payco olmayana atmadı puahajAlmaz olaydın 96 tl için puhahaha
Buna inanırım işteSe.. gi.. kim kardeşim 1k atmış
Sağol dost direk hepsini sana aktarıyorumBuna inanırım işte
Güven desen varSağol dost direk hepsini sana aktarıyorum
Valenciabarcelonaelsalvador un dediğine inanmaBuna inanırım işte
Metinin dışında herkese inanırımValenciabarcelonaelsalvador un dediğine inanma
13 olmalıGa** gü** kişisine 3000 tl transferiniz onaylanmıştır
Neden kardeşim neyimizi gördünValenciabarcelonaelsalvador un dediğine inanma
@Mrlbra dm günaydın ıyı günlerGa** gü** kişisine 3000 tl transferiniz onaylanmıştır
Hesap bloke yedi 15 atarsan kaldırınca 13 göndereyim13 olmalı
Kardeşim dünde böyle dedin 60k nlokeli dedin 70 atalım kalkacak dedin somra resmî tatil dedin salladın biziHesap bloke yedi 15 atarsan kaldırınca 13 göndereyim
Blokeyi kaldırınca diye yaz kardeşimHesap bloke yedi 15 atarsan kaldırınca 13 göndereyim