- 47,485
- 26,178
- 113
Arda yamal kıyas ediyorlar geçenkğ maçtan sonra kusura bakmayalımda şu kalabalıkta en iyi savunması olan takımlarsan birime şunu yapmak dehşetEfsaneeee beee
Arda yamal kıyas ediyorlar geçenkğ maçtan sonra kusura bakmayalımda şu kalabalıkta en iyi savunması olan takımlarsan birime şunu yapmak dehşetEfsaneeee beee
Fark ettin dimi hep ordan geliyorlar hep yamal diyor spiker valla ahhahah direk yamalAdam tek başına oynuyor suan valla
Uffffffff neler yapıyor direkArda yamal kıyas ediyorlar geçenkğ maçtan sonra kusura bakmayalımda şu kalabalıkta en iyi savunması olan takımlarsan birime şunu yapmak dehşet
Yamal ve inter oynuyor sanki sürekli top yamal da gelecegin açık ara en iyi oyuncusu bence rakibi yok suanFark ettin dimi hep ordan geliyorlar hep yamal diyor spiker valla ahhahah direk yamal
JdjdjdjjfjdSponsor olduğum çekilişi beğendim puhahah
8 hesaptan aldık dostHoli multiler yasadi bu aksam 500 oran
Sadece bir tane alabildim tamda zamanına denk geldi cenaze vardıHoli multiler yasadi bu aksam 500 oran
Helal olsun abi8 hesaptan aldık dost
Komşu yokluğumu aratmamış8 hesaptan aldık dost
Golden sonra beğenmişim komşuJdjdjdjjfjd
Bu barçada öyle bişey varki 0-2 0-3 dedinmi bişey oluyor momemtum gibiUffffffff neler yapıyor direk
Basn sagolsun kral bunada sukurSadece bir tane alabildim tamda zamanına denk geldi cenaze vardı
Afiyet olsun dostGideyimde kalkan almiştim onu yiyeyim