He la sorma🤣Fatura odendı özgüven gıttı puahsja
He la sorma🤣Fatura odendı özgüven gıttı puahsja
Indın yanımıza kankammmHe la sorma🤣
Harbiden öyle güzel kardeşim burayla idare et napalim 😂Borç olunca olmaz o işler 😅
Yatirima ek spin knusunda bonus bile kovalandi ohooooHe la sorma🤣
😅😅😅Harbiden öyle güzel kardeşim burayla idare et napalim 😂
Bir gün lise arkadaşlarıyla buluştuk. 4-5 sene evveldi, akşam geyik yapıyoruz 7-8 kişi varız. Çocuklardan 1-2 tanesi dedi abiler slot var falan filan oynayak mı, hiç bilmiyordum ama slotu. Kişi başı 50 dediler verdik. Toplam 300 kasamiz vardı. 300 liralık fruit party aldılar izliyorum ben de mal mal nasıl oluyo la falan diye 😂 oyun bir anda maks win verdi. Bak düşün ilk defa slotla tanismisim max verdi bunlar ortalığı yikiyo tabi bir de iyi para 😂 heh işte onu diycem, o gün parayı bolustuk falan. O günden beridir borcum var dost 😅
😅 sağlık olsunBir gün lise arkadaşlarıyla buluştuk. 4-5 sene evveldi, akşam geyik yapıyoruz 7-8 kişi varız. Çocuklardan 1-2 tanesi dedi abiler slot var falan filan oynayak mı, hiç bilmiyordum ama slotu. Kişi başı 50 dediler verdik. Toplam 300 kasamiz vardı. 300 liralık fruit party aldılar izliyorum ben de mal mal nasıl oluyo la falan diye 😂 oyun bir anda maks win verdi. Bak düşün ilk defa slotla tanismisim max verdi bunlar ortalığı yikiyo tabi bir de iyi para 😂 heh işte onu diycem, o gün parayı bolustuk falan. O günden beridir borcum var dost 😅
Erkek adamın borçlusu makbuldür demişler dost 😅😅 sağlık olsun
Benim öyle ağam paşam bi şey yok olum sabaha 7K bulursam tertemiz sıfırlanırım 😅 ama ödeme bugüneydi küfürleştik baya yarına attık 😅 ödeyemezsem sıkıntı onun stresi var sadeceErkek adamın borçlusu makbuldür demişler dost 😅
Şahıs mi kankaBenim öyle ağam paşam bi şey yok olum sabaha 7K bulursam tertemiz sıfırlanırım 😅 ama ödeme bugüneydi küfürleştik baya yarına attık 😅 ödeyemezsem sıkıntı onun stresi var sadece
YessssŞahıs mi kanka
Bide bunu dinle. Ilk 20 saniye reklam atla direktEyv cano, kendime bir kahve yaptım şimdi, dedim çocuklarla az muhabbet edeyim. Yaktım sigaramı, açtım Selda Bağcan çalıyor yandan, hafif balkon esintisi eşliğinde hayatı düşünüyorum 😂
Eyv dost, tavsiyene uydum tıngırdasın kenarda hafifçeBide bunu dinle. Ilk 20 saniye reklam atla direkt
Seyirci girmese şarkıya daha güzel olurdu da yapagak bişey yokEyv dost, tavsiyene uydum tıngırdasın kenarda hafifçe
Saliiiiiiih@Mrlbra yetiş nerdesin
O veyselden iş çıkmaz millet boşuna mesai yapio ordaYedık dıyordun kasan varken sımdı nerdesin @Mrlbra ulan hayat
ÜüYedık dıyordun kasan varken sımdı nerdesin @Mrlbra ulan hayat