- 80,252
- 53,087
- 113
La erhan her gece buraya gelip sovuyor bisey olmaz puhahaErhan senın yüzünden krızde şuan puahhaja
La erhan her gece buraya gelip sovuyor bisey olmaz puhahaErhan senın yüzünden krızde şuan puahhaja
Easy gelmezBuraya bir kupon atacam el birliğiyle getirtmeyin tamam mı
Şuan tıtrıyor hayal edebılıyorum elı koluLa erhan her gece buraya gelip sovuyor bisey olmaz puhaha
Bu gidişle benim yolum ferdi ve barriosun yolu olacak sjsjcjsCemali birak benim yolumdan git yuksek oranlara bas puhaha
Hay brezilyana senin
Ilk mesajim gelmez oldu daha kupon yok puhshsTamam at sen ağlaya ağlaya suat kardeşimle getircez
Buna basında hz olan bırı lazım bız cozemeyız
Hüngür hüngür olmadan olmaz amaTamam at sen ağlaya ağlaya suat kardeşimle getircez
İnşallah kazanırızBuraya bir kupon atacam el birliğiyle getirtmeyin tamam mı
Olum tam ben de ban yicem diyodum senin gibi geldin hevesim kaçtı aq yemicem ban
Gelmis bile hemen cek kanka
Bol sansss
@Mrlbra dm bşey yazdım banada sovseneArkadaşlar atamız dm den küfür ediyor yeni bi ata bulmanın zamanı gelmiştir
Çekim yapamazaam bende 0ım city 2.5 üste 19k verdimAtam ben senden tamamlamanı bekliyorum sen bana ben diyorsun
O degil kanka bu konuya dvssv diye şahıs geldiği gibi shel hesaba ban attiOlum tam ben de ban yicem diyodum senin gibi geldin hevesim kaçtı aq yemicem ban
La dur nere gidiyor beyaz daha ben yeni tahliye oldumOlum tam ben de ban yicem diyodum senin gibi geldin hevesim kaçtı aq yemicem ban
Yeni ve yenilikci bir lider hepimizi kaosa surukleyebilir istikrardan yana devam etmekde fayda varArkadaşlar atamız dm den küfür ediyor yeni bi ata bulmanın zamanı gelmiştir
Kaç tane lazımsa elimizde var dert etmeyinLa dur nere gidiyor beyaz daha ben yeni tahliye oldum