- 12,767
- 6,059
- 113
Ighhhhhh be kral ighhhhhOnun hesabı mı diğer hesap banlandı herhalde o zaman bilmiyodum
Ighhhhhh be kral ighhhhhOnun hesabı mı diğer hesap banlandı herhalde o zaman bilmiyodum
Kardesim bu nasil uslup yakismadiBarios yoksaydim artik sigarasi biter elbet
Bolşans evin hocası Higuain kendini koysa forvete çoktan 1-0 dıİy 0.5 olursa zinklatirim @butragueno @Northe @sapsap10 @wasil
@Mrlbra ile ayrı bir görüşmem olurEkli dosyayı görüntüle 775653
Benim bundan sonra ki listem de bi tek sen varsin hocamKardesim bu nasil uslup yakismadi
Boyle devam et aslanim puahaBenim bundan sonra ki listem de bi tek sen varsin hocam
Rezillik dostum başka bişey degilBolşans evin hocası Higuain kendini koysa forvete çoktan 1-0 dı
Marsilya maçını alcana bunumu aldınRezillik dostum başka bişey degil
O yüzden listeyi kalabalık tuttm nasılsa gelmez bedeva reklamŞuraya atilmis bir kupon cok zor be
Aldık ordan buraya verdik. Roket çevrim varMarsilya maçını alcana bunumu aldın
Bunlarda 40 sonrası baya gol oluyor aslında 45+ larda felanda atsa dep atardı o iyi aslında ama ev oynuyor ilginçAldık ordan buraya verdik. Roket çevrim var
Valla hiç bir bilgim yok dostum direk salladimBunlarda 40 sonrası baya gol oluyor aslında 45+ larda felanda atsa dep atardı o iyi aslında ama ev oynuyor ilginç
Bi git köşede bi ağlada gelsin totemValla hiç bir bilgim yok dostum direk salladim
Hüngür hüngür mi hocamBi git köşede bi ağlada gelsin totem
İçine içine ağla ama dışa vurki görsünler atsınlarHüngür hüngür mi hocam
Sağlık olsun konu laneti şaşırtma atmadilar 😂İçine içine ağla ama dışa vurki görsünler atsınlar