- 8,906
- 11,000
- 113
Butra öyle dediyse tutsun diye diyo tutacaktır o maç dkskNe kadar çok sevenimiz var valla çok duygulandım suan puahha
Butra öyle dediyse tutsun diye diyo tutacaktır o maç dkskNe kadar çok sevenimiz var valla çok duygulandım suan puahha
Hocam bu barcanin ak holiden geleni 4 fark kazanir aldik 2.64 ten 83 78 malaga gitti son hucumda bekledi bekledi 3lugu soktu 2 fark bitirdiler puahhaTebrikler yatmışsın dost
Dost yatmış kupona tuttu dersem o zaman seni sevmemiş olurumNe kadar çok sevenimiz var valla çok duygulandım suan puahha
O yuzden kaybetmeye mahkumsunYemin ederim yazdım kupona sonra baktım Erhan buraya yazmış sildim
Bana sormadan oynarsan olacağı oHocam bu barcanin ak holiden geleni 4 fark kazanir aldik 2.64 ten 83 78 malaga gitti son hucumda bekledi bekledi 3lugu soktu 2 fark bitirdiler puahha
Aynen sende haklısın hocam sağlık olsunDost yatmış kupona tuttu dersem o zaman seni sevmemiş olurum
Bak erhanım en az 2.30 çıkardıO yuzden kaybetmeye mahkumsun
13 sn var ortadan basliyor duruyor duruyor son sn 3 luk la inanilmaz taktikBana sormadan oynarsan olacağı o
Allah belasını versin betconun valla parayi yatırdım siteye bu mac yoktu sans yok bugünden sonra 1xbet geciyorumBak erhanım en az 2.30 çıkardı
Hocam şans yokken yoğurt yerken kırılır insanın dişi13 sn var ortadan basliyor duruyor duruyor son sn 3 luk la inanilmaz taktiknormali 3 luk deneyip hemen faul yapmasi lazim bize denk gelene bak yine
Puahahah gelmez kafayimi yedin senBenfica 10.5 üst korner lütfen
HemenBenfica 10.5 üst korner lütfen
Bosver betcodan devamAllah belasını versin betconun valla parayi yatırdım siteye bu mac yoktu sans yok bugünden sonra 1xbet geciyorum
Betco nedir erhanım çöp dedik sanaAllah belasını versin betconun valla parayi yatırdım siteye bu mac yoktu sans yok bugünden sonra 1xbet geciyorum
Benim oynadıgım kupona bi daha gelmez dersen seni yok sayarımPuahahah gelmez kafayimi yedin sen
Zink yoksa buraya bisey atma kardeismBenfica 10.5 üst korner lütfen
Harbiden haklısın simdi parayi 2.5 kat yapmıştım yazık olduBetco nedir erhanım çöp dedik sana
Olm zınklattım yaZink yoksa buraya bisey atma kardeism
Özür dilerimBenim oynadıgım kupona bi daha gelmez dersen seni yok sayarım