- 22,450
- 23,112
- 113
65 dk atamamış 25 dk mu atacak 🤣bakalım daha 25 dk var uzatmayla 30 dk avusturalya burası hemen motivasyonu ..kme aq
65 dk atamamış 25 dk mu atacak 🤣bakalım daha 25 dk var uzatmayla 30 dk avusturalya burası hemen motivasyonu ..kme aq
O zaman hakem düdüğü çalsın 65 dk atamadınız oynamayın zaten atamazsınız desin sdkgksdkgsdg kupon yattı lose shellac konu kilit65 dk atamamış 25 dk mu atacak 🤣
Tabi zıplamak fazla iyi değidir dikkat et çanak kırılmasınBiz zıplıyoz hep 🤣
Dün gece kimse yoktu can sıkıntısından açtım atam mazur görün beni@Erhan2121 kardeşim parası varken gidip rol açıyor yokken buraya geliyor adeta merte özeniyor
Kardeşim 6 ay önce yazdım o mesajı benDün gece kimse yoktu can sıkıntısından açtım atam mazur görün beni
Ben yeni foruma girdim direk ilk msj olarak gördüm okuyup okuyup ilerleyecem şimdi puahhaKardeşim 6 ay önce yazdım o mesajı ben
Benden maç almadıkça daha çok kaybedersin kardeşim@Northe sen bir daha maç verme
sıradaki maç sende devam urfaliBenden maç almadıkça daha çok kaybedersin kardeşim
Şöyle ki birisi oynamazsa net gol gelicek oynarsa böyle biter geçmiş olsun PLHBFDKDLHGKFSDKGFSDKG murphy kanunu gibi boktan bi durum buŞu maçı 3.5 alın tebrikler daha sonra edersinizEkli dosyayı görüntüle 774151
Standart senin nasıl keyiflerSelamlar beyler keyifler nasil
Aleyküm selam keyifler bok gibiSelamlar beyler keyifler nasil
Paranın içinden geçiyoruz sende geçiyonmu dost ama biz sadece içinden geçiyoruz aleyküm selamSelamlar beyler keyifler nasil
al benden de o kadar dost 😂 Nisan uğursuz geçti bizeParanın içinden geçiyoruz sende geçiyonmu dost ama biz sadece içinden geçiyoruz aleyküm selam
Aynı dost işte yuvarlanıyoruz hep bildiğin gibi bir yukarı 3 aşağı devam şuanlik 😂Standart senin nasıl keyifler
Çok iyi 5-10 adım sonra aşağı kalmaz gibi dip nokta olurAynı dost işte yuvarlanıyoruz hep bildiğin gibi bir yukarı 3 aşağı devam şuanlik 😂
Mayıs haziran temmuz kuluçka ayı ağustos yeniden doğuş hikayemal benden de o kadar dost 😂 Nisan uğursuz geçti bize