- 22,450
- 23,112
- 113
Teşekkür etmeni beklerdim ben kırıcısınVallahi hiç kimseyle dalga geçmedim geçmemde
Madem dışardan dalga gözüktü daha uğramam konuya. Sürçü lisan ettiysek affola
Teşekkür etmeni beklerdim ben kırıcısınVallahi hiç kimseyle dalga geçmedim geçmemde
Sataşma milleteTeşekkür etmeni beklerdim ben kırıcısın
Doktorcum dalgadan ziyade ust perdeden bakiyorsun gibi. En az 5 6 kisi gordum sana yazip cevap alamayan. Bol sans yazmis adamlar bi hi bile dememissin. Artniyetin yok belki ama belirtelim dedikVallahi hiç kimseyle dalga geçmedim geçmemde
Dalga dışarıdan gözükürse sıkıntı büyük doktorVallahi hiç kimseyle dalga geçmedim geçmemde
Adamı yakın bildik uyardık bizi kötü bildiDoktorcum dalgadan ziyade ust perdeden bakiyorsun gibi. En az 5 6 kisi gordum sana yazip cevap alamayan. Bol sans yazmis adamlar bi hi bile dememissin. Artniyetin yok belki ama belirtelim dedik
Herkes bi triplerde anlamadim kiAdamı yakın bildik uyardık bizi kötü bildi
Siyaset yapma dostHerkes bi triplerde anlamadim ki
Kumarcinin şanindandir parasi olunca gotü kalkar normal puahhahaDoktorcum dalgadan ziyade ust perdeden bakiyorsun gibi. En az 5 6 kisi gordum sana yazip cevap alamayan. Bol sans yazmis adamlar bi hi bile dememissin. Artniyetin yok belki ama belirtelim dedik
2 gun banlisinHerkes bi triplerde anlamadim ki
Suatim yine hiziniz 500 awhshshshsKumarcinin şanindandir parasi olunca gotü kalkar normal puahhaha
Benim sana ettiklerimin %10 unu yazsam ip ban yerimMerte ettiğim lafları demek ki cerra etsem beni ameliyat edecek
Anlamadım uykun geldi dost2 gun banlisin
HahahzhzhaSiyaset yapma dost
Keşke olsa da kalksaKumarcinin şanindandir parasi olunca gotü kalkar normal puahhaha
Ölüm bize ne uzak bize ne yakın ölümAdamı yakın bildik uyardık bizi kötü bildi
Seni tarif etti zaten ama gene zınklatırsın sen hakkını da yemeyelim su anlıkKeşke olsa da kalksa
Git bak kanka eski konulara kimseye üst perdeden konuşmadım kaçarım maçarım ama laf söylememSeni tarif etti zaten ama gene zınklatırsın sen hakkını da yemeyelim su anlık