- 12,767
- 6,059
- 113
İmkanı yok yapma ege yapmaaaa karistrma kafamiBas sigara parasını
İmkanı yok yapma ege yapmaaaa karistrma kafamiBas sigara parasını
Mrlbra kardeşim hatırlar bi sabah uyandık daha erken saatler birisi 5K atmış tümbete 94K ödemesi var yapamazsa icraya düşüyor, maç vererek 95K yaptı kasayı sonra hadi selametle dedi gitti, Salih kardeşim bana wp üzerinden al emeklerinin karşılığı geldi mi yazmıştıVar tabi şimdi ben kendim oynuyorum tutmuyo birine maç veriyorum tutuyo sen az önce kendin oynadın tutmadı birine şu an bi maç ver tutarböyle garip bi durum oluyo bazen
Hangi ban koyduİmkanı yok yapma ege yapmaaaa karistrma kafami
Seyhite de gitmeyecek zaten vbet alırsamMrlbra kardeşim hatırlar bi sabah uyandık daha erken saatler birisi 5K atmış tümbete 94K ödemesi var yapamazsa icraya düşüyor, maç vererek 95K yaptı kasayı sonra hadi selametle dedi gitti, Salih kardeşim bana wp üzerinden al emeklerinin karşılığı geldi mi yazmıştı
Kanka senden kimse bi kaygı duymaz merak etme kazanmadan da atıyonSeyhite de gitmeyecek zaten vbet alırsam
Hiç öyle bir niyette olmadım. Karşıdan belki yanlış anlaşılma olabilir ama burdaki herkesle dm den yazızmışlığım vardır. Herkes baksın ne kadar ciddiyetli konuştuğumaİnsnalerla alay etme
Parami var olsa basicaz zaten simdi sigarada almayalimmi sigara almasam maca oynasam takip ederken izmarit de kalmadiHangi ban koydu
UzaSeyhite de gitmeyecek zaten vbet alırsam
Gene yattık kardeşim ağlamak istiyorum kaç zamandır bir lira cekemedik. Cerezo osaka maçı 3 gol bekledik lavuklar 5 net kaçırmış günahım ne benimKanka senden kimse bi kaygı duymaz merak etme kazanmadan da atıyon
@Calypso13 olm konudan cıkmıyon seni sessize mi aldılar noldu 😅Gene yattık kardeşim ağlamak istiyorum kaç zamandır bir lira cekemedik. Cerezo osaka maçı 3 gol bekledik lavuklar 5 net kaçırmış günahım ne benim
BasAvustralya ligi Eltham maçı ilk yarı 0-0 bitmiş maçın 1.5 üstü 2 oran veriyor sizce absurt bir şekilde yüksek değil mi istatistikler iyi ayrıca aralarındaki maçlarda gol yağmış hep falan filan canlıcılar seri bakın 2. yarı başlamak üzere
Bende onun diyorum işte burda dalga geçiyor gibisinHiç öyle bir niyette olmadım. Karşıdan belki yanlış anlaşılma olabilir ama burdaki herkesle dm den yazızmışlığım vardır. Herkes baksın ne kadar ciddiyetli konuştuğuma
O dur kim olacak başka@egehandro bu mercanmi ne kesin sullymi
Yok kanka muhabbetin arasina dalmayayim diye yazmiyorum@Calypso13 olm konudan cıkmıyon seni sessize mi aldılar noldu 😅
La dal ne olacakYok kanka muhabbetin arasina dalmayayim diye yazmiyorum
Bana telegramdsn yazdığına göre öyle evet ama çocuk çekimi paylaşıp bizi bozdu bi tık@egehandro bu mercanmi ne kesin sullymi
Vallahi hiç kimseyle dalga geçmedim geçmemdeBende onun diyorum işten dalga geçiyor gibisin
Oynamiwtr belki resimle. Neyse uzak olsun aman sully abiBana telegramdsn yazdığına göre öyle evet ama çocuk çekimi paylaşıp bizi bozdu bi tık