- 5,058
- 4,639
- 113
Kanka oradan bakınca maça ihtiyacı olan biri gibi mi duruyorum senceİstiyorsan yine bi maç çıkarayım bizim akrabalar hep hakem çözeriz gsdgsd
Lütfen doğru söyle
Kanka oradan bakınca maça ihtiyacı olan biri gibi mi duruyorum senceİstiyorsan yine bi maç çıkarayım bizim akrabalar hep hakem çözeriz gsdgsd
Güven emlak anında cukkaa gvsgDkjsjsjsjsjsjsjsj emlakcııııııı snei
Adam vercem demiş SatenSigara parqm yok kral düştük napalim kbakma 🥺
Bol şans kankaO iki maça 1.5 dedim gelirse bakarız kalana hafta sonu etkinlik biterse de 2ye 22 iyi para Ekli dosyayı görüntüle 774133
EvetKanka oradan bakınca maça ihtiyacı olan biri gibi mi duruyorum sence
Lütfen doğru söyle
Evet herkes maça ihtiyaç duyar ben mesela şansım ters gittiği ya da formumda hissetmediğim zaman başkasından maç alırım şans değişsin diyeKanka oradan bakınca maça ihtiyacı olan biri gibi mi duruyorum sence
Lütfen doğru söyle
Olum öyle bi taktik mi var lanEvet herkes maça ihtiyaç duyar ben mesela şansım ters gittiği ya da formumda hissetmediğim zaman başkasından maç alırım şans değişsin diye![]()
Hee kpon gelirse dedi iste bende o kpona kitlendimAdam vercem demiş Saten
Bende kafa olmadığı için yatmadıNortenin attığı kupon kafana yattı mı
Kanka senin bi huyun var kazanınca insanlarla troll yapmaya başlıyon tıpkı metin gibi k bakmaKanka oradan bakınca maça ihtiyacı olan biri gibi mi duruyorum sence
Lütfen doğru söyle
Ben 2 tane var dost birisini veriymBende kafa olmadığı için yatmadı
Gelirse 2.20 tek maç zınk yaparız gelmezse yine forumda sinyale devam birisi zınk yapar herhalde aqO iki maça 1.5 dedim gelirse bakarız kalana hafta sonu etkinlik biterse de 2ye 22 iyi para Ekli dosyayı görüntüle 774133
İçinde beyin olmayan bendede var laBen 2 tane var dost birisini veriym
Bas sigara parasınıSon anons cin superlig bejong guon 3.5 ust günün hediyesidir uygur türkü akrabalar urumciden yazdı
Hdjskskdkskksks doğruİçinde beyin olmayan bendede var la
Troll derkenKanka senin bi huyun var kazanınca insanlarla troll yapmaya başlıyon tıpkı metin gibi k bakma
Var tabi şimdi ben kendim oynuyorum tutmuyo birine maç veriyorum tutuyo sen az önce kendin oynadın tutmadı birine şu an bi maç ver tutarOlum öyle bi taktik mi var lan
Bunları bildiren çok olur bak haberin olsun bu konuda ki çoğı şey bildiriliyor izleyiciler tarafındanSigara parqm yok kral düştük napalim kbakma 🥺
İnsnalerla alay etmeTroll derken