http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,918
11,014
113
Senin kafana yattı mı yüksek oranlar korkuttu
Yüksek oranlar şöyle kanka zaten maçın favorileri atabilen takımlar ama oynadıkları takımlarda atabilen takımlar tek taraflı bir maç geçmez diye düşündüm braga ve krasnodara ama şey yapabilirsin o 2 maçı 1.5 üst koyarsın ya da tamamen çıkarırsın kalanına oynarsın kupon tutarsa tek maça atar çevrimi tamamlarız gece ya da yarına

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Yüksek oranlar şöyle kanka zaten maçın favorileri atabilen takımlar ama oynadıkları takımlarda atabilen takımlar tek taraflı bir maç geçmez diye düşündüm braga ve krasnodara ama şey yapabilirsin o 2 maçı 1.5 üst koyarsın ya da tamamen çıkarırsın kalanına oynarsın kupon tutarsa tek maça atar çevrimi tamamlarız gece ya da yarına
Motive oldum

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Maç 4-2 şuan beyler ilk yarı 1-0 bitmişken girin dedik size daha dakika 70 - 6 gol çıktı aga be paramız olsa katlamıştık aq
Olmuyor ki paramız bak bu isyan değil ak yemin ederim olma ihtimali yok paranın 100K kazansak 10-10 basıcaz en az gene aynı sonuç

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
O iki maça 1.5 dedim gelirse bakarız kalana hafta sonu etkinlik biterse de 2ye 22 iyi para Screenshot_20250425-142504.jpg

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,432
29,095
113
Osaka Allah seni kahretsin yenildiğin takıma bak. 1-1 yapar bitirir kesin