Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Geçen gitmişler Lion city e elenmişler hocası türk ne beklersin ki ufuk talay kimmiş
Normal aga, ilk maçta segecic denen lavuğu aldı oyuna içine etti atakların. O takımda zaten bı lolley bide Douglas Costa iyi gerisi tırt. Yani o ülkede doğmuş olsak biraz %70 futbolcu olabilirdik

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,886
23,344
113
Normal aga, ilk maçta segecic denen lavuğu aldı oyuna içine etti atakların. O takımda zaten bı lolley bide Douglas Costa iyi gerisi tırt. Yani o ülkede doğmuş olsak biraz %70 futbolcu olabilirdik
Ya orası öyle tabi ya bana kalırsa on numara ülke stadları güzel taraftar var En kariyerli 2 futbolcu orda Juan Mata orda seversinnnn wanders daydı heralde takımın sahibi

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Ya orası öyle tabi ya bana kalırsa on numara ülke stadları güzel taraftar var En kariyerli 2 futbolcu orda Juan Mata orda seversinnnn wanders daydı heralde takımın sahibi
Evet. Stadyumlar gerçekten mükemmel ama seyirci öyle haftasonu aktivite olsun diye izlemeye gidio gibi halleri var maçlarda. Sayısız maç izledim hiç öyle deli dolu tezahürat pankart vs yapan görmedim. Adamlar refah düzeyi yüksek tabi ki free takılır puhahaha

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,494
7,386
113
ben 9 tl kayıp bonusla evin golune girmistim depin gol %99.9 o kadar diyim yani