- 31,432
- 29,094
- 113
Sağlık olsun dostYatmışız
Sağlık olsun dostYatmışız
Birazdan gelirler benle sapsap gibiKimse yazmadığına göre henüz batan yok galiba
Aman olmasın da
Abi salihin parayla kesinlikle olmayacak şey oluyor yatıyoruz 😅Battık mi kardeşlerim
Otobus duragina geldim millet otobusu gelince sigarayi bütün atyor duman almadan posetle onlari topluyorum 🥺Konum; Trafikte ışıklarda bekliyorum
Erken gol lanetiyle alt olur o maçMacarthur maçı 4.5 üst 3.40 dı gitti yağlı başlar başlamaz 0-1 oldu
Söyle senin payını biriktirsin 2k olunca atsın2k altı atınca yatıyoz direk üstünü atınca seri win
Kanka Salih’te para birikmezSöyle senin payını biriktirsin 2k olunca atsın
Ev play of için banko basacak evin son 6 maça bak bakayım en azı 4 gollüErken gol lanetiyle alt olur o maç
Durun ben analiz edeyim maçıEv play of için banko basacak evin son 6 maça bak bakayım en azı 4 gollü
İy 3 gol olur toplamıDurun ben analiz edeyim maçı
Maç sonu abi maç ver dersen cevap vermeyecem kardeşim haberin olsunEv play of için banko basacak evin son 6 maça bak bakayım en azı 4 gollü
Abi mi kurabiye mi benim oynadığım nadir 3-4 lig var onlardan biri.Maç sonu abi maç ver dersen cevap vermeyecem kardeşim haberin olsun
Oynadığın ligi iyi tanı diye söylüyorum ama boş sen dinlemicen beni Kardeşim maç bitince geç olacakAbi mi kurabiye mi benim oynadığım nadir 3-4 lig var onlardan biri.
Aynen hocam bu kadar iyi olduğun için kaybedip geldin 😀Oynadığın ligi iyi tanı diye söylüyorum ama boş sen dinlemicen beni Kardeşim maç bitince geç olacak