- 24,868
- 23,592
- 113
Aynen valla versede gitcek çok haklısın hocamKanka verse ne olacak bosver
Aynen valla versede gitcek çok haklısın hocamKanka verse ne olacak bosver
Ben şahsen takıp etmedim zaten bende konu açıyorum gelince dağıttım neyimi sorguluyum😀Hakanim milleti sorgulama kendini sorgula once sonra sira onlara gelsin![]()
Ben şahidim gözüm açık gitmeyecek bu konudaBen şahsen takıp etmedim zaten bende konu açıyorum gelince dağıttım neyimi sorguluyum😀
Aha bak dayiya sorBen şahidim gözüm açık gitmeyecek bu konuda
Ağlarım dur bePuahhaha alex be kaptannn be
Herkes ben mi hakanım hahahahaAz önceki konuda 130 k kazandı arkadaş millet o kadar takip etti 1=2 kişiye ulaşacakmis
Bilmiyorum kiHerkes ben mi hakanım hahahaha
Kanka sonrada culsuz geziyoz ama puhahaHerkes ben mi hakanım hahahaha
Olsun be varken bir kaç kişiye faydamız olduysa o bize yeter 2-3 günde parasız olalım nolmuşKanka sonrada culsuz geziyoz ama puhaha
Aynen işte ama para onlarda var hep onu demek istedimde sonumuz hep ayni boşverOlsun be varken bir kaç kişiye faydamız olduysa o bize yeter 2-3 günde parasız olalım nolmuş
adam 130 kaybetse peki ne olacakAz önceki konuda 130 k kazandı arkadaş millet o kadar takip etti 1=2 kişiye ulaşacakmis
Kazandı ama reis 😀😀 o kadar kişi takip ettiadam 130 kaybetse peki ne olacak![]()
Kaybederse ben mi verecem hacı kazanmış kazanınca böylemi yapılır ya adam akıllı ver yada vermeadam 130 kaybetse peki ne olacak![]()
Hesabını veremeyecegimiz şeyi yapmayız@Barrios sende hesap vereceksin
Adamin içinden o kadar atmak gelmis laf yok puahaPara hep yanlış adamlarda zatenn kanki geçen isim vermiyim adam 130k kazandı kuponu bana payco at dedi dedim heralde 1k atar bi baktım 270 TL atmış lan dedim IBAN at ben sana 500 atayım sürtük seni hahahahah
cümlede akıl verici bir kurgu yok soru varKaybederse ben mi verecem hacı kazanmış kazanınca böylemi yapılır ya adam akıllı ver yada verme
Ben istemedim o dediki roll parası aticam hahahahhaAdamin içinden o kadar atmak gelmis laf yok puaha