- 5,058
- 4,639
- 113
Hangi siteye atıyorsan söyle de bir dahaki sefere direk siteye atarım alın size hibe ediyom derimAs dost senin parayi yedik puahaha 2 ayri kupon 1 sayi lanettt
Böyle sana zahmet olmamış olur
Hangi siteye atıyorsan söyle de bir dahaki sefere direk siteye atarım alın size hibe ediyom derimAs dost senin parayi yedik puahaha 2 ayri kupon 1 sayi lanettt
Dönemsel şeyler bunlar doktor sanki kumarci degilmissin gibi konusma bu tür dönemler hep olurHangi siteye arıyorsan söyle de bir dahaki sefere direk siteye atarım alın size hibe ediyom derim
Böyle sana zahmet olmamış olur
Dm iban dostumPara olsa 🌹🥀 param yok diye yemek yemedim sabah 9dan beri
GeldiBrentford Brighton 4.5 üst oynadım bir aptallık yaptım. Gelir mi ne dersiniz
Takılıyorum la. 3 gündür 0 çekim vardı benim bilmem miDönemsel şeyler bunlar doktor sanki kumarci degilmissin gibi konusma bu tür dönemler hep olur
Dm iban Dostum
AdammmmmmmDm iban Dostum
Aynen öyle işte yapacak bisey yok bir yerde dönecek bakalimTakılıyorum la. 3 gündür 0 çekim vardı benim bilmem mi
Her zaman derim para kazanmakta burda kimsenin sorunu yok önemli olan tutmakta
GelmezBrentford Brighton 4.5 üst oynadım bir aptallık yaptım. Gelir mi ne dersiniz
6 olacak puahhaba tek maca tum golleri toplamislarGelmez
Yok yok gelmez suatimm6 olacak puahhaba tek maca tum golleri toplamislar
Sen Barça ya bak 1-3 ten 2 dk da 3-36 olacak puahhaba tek maca tum golleri toplamislar
3 3 olduBarça maçı da 2-3 potansiyel 7 gollü maç bugün ii gol cikmis
Futbol akiyor kazanamayan erkek gokkusagiSen Barça ya bak 1-3 ten 2 dk da 3-3
Kasa olsa zenginiz yaniFutbol akiyor kazanamayan erkek gokkusagi