Hahshhss hainButra çıtlamış dsmek ki suat gel hesap ver
Hahshhss hainButra çıtlamış dsmek ki suat gel hesap ver
allaha emanet kral
Sende reis
Adam şu mesajla intihar etse dur diyeni yokSende Allah'a emanet ol gaddar
Yok lâ neden intihar etsin Allah korusunAdam şu mesajla intihar etse dur diyeni yok
Bak gelemiyor anladı hatasınjHahshhss hain![]()
Yok la bisey demedimButra çıtlamış dsmek ki suat gel hesap ver
Kim dedi İ zaman sksksjYok la bisey demedim
Nereye lanBeyler herkes Allah'a emanet olsun
Neyi onu bile bilmiyom puahhaKim dedi İ zaman sksksj
Niye demedim diyon o zaman ajajajaNeyi onu bile bilmiyom puahha
Aramızda ajan var 😤Niye demedim diyon o zaman ajajaja
buraya yazan degisik bir hesabin kim olduguyla ilgili mi konu öyle anladim ama emin degildim ondanNiye demedim diyon o zaman ajajaja
Evet tam üstüne baston snsndjburaya yazan degisik bir hesabin kim olduguyla ilgili mi konu öyle anladim ama emin degildim ondan
allaha emanet etmışım daha ne yapayımAdam şu mesajla intihar etse dur diyeni yok
Bana burda bisey yazdi ben anldim arastiran bulurduEvet tam üstüne baston snsndj
Değişik değil o malbora nın ajanıburaya yazan degisik bir hesabin kim olduguyla ilgili mi konu öyle anladim ama emin degildim ondan
Işte öyle yaziyomki belli olmasin hala sır sakliyoz puahhaDeğişik değil o malbora nın ajanı![]()
O zaman aramızda başka ajanlar varIşte öyle yaziyomki belli olmasin hala sır sakliyoz puahha
Helal be sırra bu kadar sadık ajajIşte öyle yaziyomki belli olmasin hala sır sakliyoz puahha
Sırrın kaderindir yeğeen bak yeğen bu tarihi not al bundan sonra ne sen aynı sen kalacaksın ne istanbul aynı istanbulHelal be sırra bu kadar sadık ajaj