bu iyimser tavırın benı benden aldıİmkansız
bu iyimser tavırın benı benden aldıİmkansız
Niye ki
O bisiklet değilmiş işte nasıl bi ortama düştüysek halis görmeye başlamız sjwjdjwjdjejZar dan bahsediyorum bisikletten düştün ya
Maddi talep
Bisiklet koltuğu ile Afrikalı kolunu karıötırdın demek ki 🤣O bisiklet değilmiş işte nasıl bi ortama düştüysek halis görmeye başlamız sjwjdjwjdjej
ŞaşırmadımMaddi talep
Nabıyor bu kadar parayı bu cocukMaddi talep
Olum niye bildiriyorsunuz bu mesajıMaddi talep
Yok ben bildirmedim baskalari bildirmis ben dun gece tek girdim forumaOlum niye bildiriyorsunuz bu mesajı
Hiç ban yemedim foruma katıldığımdan beri tertemiz sicilim var araya gitmek istemiyorum kapatalım muhabbeti 🤣Bisiklet koltuğu ile Afrikalı kolunu karıötırdın demek ki 🤣
Bende yemedim henüz sjsjsjsHiç ban yemedim foruma katıldığımdan beri tertemiz sicilim var araya gitmek istemiyorum kapatalım muhabbeti 🤣
Ferdinin 10. Hesap kanka yani cokta şey yapma pyaha adamin huyu oOlum niye bildiriyorsunuz bu mesajı
Ben bildirmedim ama bildiren şundan dolayı bildirmiştir sen ben olsak örnek bildirmezler ama ferdi şakası bile olsa sürekli bu konu üzerinde konuştuğu için bununla akla gelen birisi olduğu için muhtemelen insanlar irite oluyo hemen yönetime bildiriyor yoksa kötü bir çocuk değilOlum niye bildiriyorsunuz bu mesajı
O kadar açtı miFerdinin 10. Hesap kanka yani cokta şey yapma pyaha adamin huyu o
Ferdiyi severim la bende o yüzden dedim niye bildiriyorsunuz diye sanki sadece ferdi mi yapıyor bunuBen bildirmedim ama bildiren şundan dolayı bildirmiştir sen ben olsak örnek bildirmezler ama ferdi şakası bile olsa sürekli bu konu üzerinde konuştuğu için bununla akla gelen birisi olduğu için muhtemelen insanlar irite oluyo hemen yönetime bildiriyor yoksa kötü bir çocuk değil
Hakan git at takip et puahhaO kadar açtı mi
30a kadar yolu var 🤣Ferdinin 10. Hesap kanka yani cokta şey yapma pyaha adamin huyu o
Anlamıyorum atlardanHakan git at takip et puahha
PuajajahaHakan git at takip et puahha