- 15,254
- 15,910
- 113
Allahını seven rol actirsin bana
+2Allahını seven rol actirsin bana
Kardeşim şansımı düşürüyorsun senin date yok mu git burdan
Hayır cumaya kadar ciddi para lazım kızın depo G63 deposu gibi doldur doldur bitmiyorKardeşim şansımı düşürüyorsun senin date yok mu git burdan
Güzel espriHayır cumaya kadar ciddi para lazım kızın depo G63 deposu gibi doldur doldur bitmiyor
Kardeşim paramızı kadınlara yedirmek ten vazgeç artikHayır cumaya kadar ciddi para lazım kızın depo G63 deposu gibi doldur doldur bitmiyor
Parayı ne için kazanıyoruz @Barrios ? Kadınlar için 😃Kardeşim paramızı kadınlara yedirmek ten vazgeç artik
Kardeşim o yedirdiğim başkasıyla ortak olan paramız seninki bitti yok tinneKardeşim paramızı kadınlara yedirmek ten vazgeç artik
www.instagram.com
Ne münasebet kardeşim siteler seni hergun neden arıyorParayı ne için kazanıyoruz @Barrios ? Kadınlar için 😃
Senin benim mi var kardeşim benim param senin paran, senin otelin benim otelimKardeşim o yedirdiğim başkasıyla ortak olan paramız seninki bitti yok tinne
Sevgililerini dateye cikaracakmis para lazımmış o yüzdenNe münasebet kardeşim siteler seni hergun neden arıyor
Kardeşim otel muhabbetini çok geçirmezsek dm geldiSenin benim mi var kardeşim benim param senin paran, senin otelin benim otelim
Kardeşim taşınmaz mal varlıklarına dokunulmazlık var burda merak etmeKardeşim otel muhabbetini çok geçirmezsek dm geldi
VarlıklarımızaKardeşim taşınmaz mal varlıklarına dokunulmazlık var burda merak etme
Evet dilim sürçtüVarlıklarımıza
www.instagram.com