- 1,537
- 1,045
- 113
Biliyorum yapacağını sorun yokYapacam zaten reis
Biliyorum yapacağını sorun yokYapacam zaten reis
Daha ne diyeceksiniz awOlum tamam kimse bi şey demiyor ki adama 🤣
Takiliyoz biz ak her seyi ciddiye alma ayrica dunde bugunde ziraat uygulamasinda sorun yoktu bende puahhaaYokla doğru söylüyo @Hakan170 dün ziraat uygulaması komple güncellendi silip baştan yüklemesi gerekmiştir sonrasında tekrar doğrulama istiyor o da kimlikle nfc yapmak yerine banka kartı doğrulaması denemiştir sonrasında mobil banka şifresini biliyordur ama kart şifresini bilmediği için kitlemiştir
Ben güveniyorum arkadaşa küçük paralara yapılacak şeyler değil isme leke sürmek@GULHAN20 dost sen öde ben sana hikayenin kopyasını atarım
Ne zaman takip edelimYapacam zaten reis
ŞamarDaha ne diyeceksiniz aw
La uğraştık azıcık 😅Daha ne diyeceksiniz aw
O kim dost kim napmış anlamadım harbiBen güveniyorum arkadaşa küçük paralara yapılacak şeyler değil isme leke sürmek
Yarım saateNe zaman takip edelim
Aga hakanimin bir roll takip parasi takiliyoz biz niye yapsinBen güveniyorum arkadaşa küçük paralara yapılacak şeyler değil isme leke sürmek
Kanka tekeli mi ariyodun o da seni ariyodu bir ara puahha
Tamam sensin
Birşey yok dün birine roll yap dedim yaptimi yapmadimi bilmiyorum adamı takip etmiyorum yazdım dostun biri ben takipteyim yapmadı dedi konuluk birşey yok yani adam hesaba girememiş o yüzden yapmamamisO kim dost kim napmış anlamadım harbi
O bulduKanka tekeli mi ariyodun o da seni ariyodu bir ara puahha
Buluştuk geçenlerde 🤣Kanka tekeli mi ariyodun o da seni ariyodu bir ara puahha
Özenme bişeyde
25500 çekim verildi gelince yakarım dm yiÖzenme bişeyde
Dorudur25500 çekim verildi gelince yakarım dm yi