- 47,846
- 26,446
- 113
Yoksa Losers dağılıyormu kapanıyormu
Ne yaparsa yapsın pek umrumda değil🤣Dost niye güldün ki adam arkada poğaça yapıyor burda kupon yaptrıyor millete alın teri
salçayla poğaçada yaparım ha hamurlaNe yaparsa yapsın pek umrumda değil🤣
Hiç sorma aq orgazm olanlar olduKaybetmemize sevinenlerin sayısı ne çokmuş aq
Boş kayıplar komik oluyor sonra ağlıyorsunKaybetmemize sevinenlerin sayısı ne çokmuş aq
AynenHiç sorma aq orgazm olanlar oldu
Ben bi tek sapsap espiri yaptı diye sevindim ağlıcam şimdi kalbim kırıdı bidaha da gelmem davosa pardon losrrsraKaybetmemize sevinenlerin sayısı ne çokmuş aq
TmBoş kayıplar komik oluyor sonra ağlıyorsun![]()
Dost makara döndürüyoruz be orgazm olmam için ciddi ciddi 3ün1 çekmem lazım yoksa makara işimizHiç sorma aq orgazm olanlar oldu
Dost boş kayıplar derken? Az dolu kayıp anlatta bilelimBoş kayıplar komik oluyor sonra ağlıyorsun![]()
Real Madrid iy 82.5 üst gibi dolu meselaDost boş kayıplar derken? Az dolu kayıp anlatta bilelim
Konudaki ben dahil herkesin yeteneksizliği konuDost boş kayıplar derken? Az dolu kayıp anlatta bilelim
Buraya attık olan sayı da iptal olduReal Madrid iy 82.5 üst gibi dolu mesela
Kendi adına konuş ben gayet yetenekliyimKonudaki ben dahil herkesin yeteneksizliği konu
Lan cidden makarasına random attım cidden kaybettin mi
Herkes prof anasını satim ilk maçı verdik tuttu 1 kişi tebrik etmedi oynamadıda 2. maçı verdik yattı boş kayıp olduReal Madrid iy 82.5 üst gibi dolu mesela
Bencede adam salçayla poğaça açma çatal yapıyorKendi adına konuş ben gayet yetenekliyim
Sana demedim zaten ben evet 10kLan cidden makarasına random attım cidden kaybettin mi
Puhahahaha işte buna ülkeyi inlettikKendi adına konuş ben gayet yetenekliyim