http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Var tabi şimdi ben kendim oynuyorum tutmuyo birine maç veriyorum tutuyo sen az önce kendin oynadın tutmadı birine şu an bi maç ver tutar :D böyle garip bi durum oluyo bazen
Mrlbra kardeşim hatırlar bi sabah uyandık daha erken saatler birisi 5K atmış tümbete 94K ödemesi var yapamazsa icraya düşüyor, maç vererek 95K yaptı kasayı sonra hadi selametle dedi gitti, Salih kardeşim bana wp üzerinden al emeklerinin karşılığı geldi mi yazmıştı

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Mrlbra kardeşim hatırlar bi sabah uyandık daha erken saatler birisi 5K atmış tümbete 94K ödemesi var yapamazsa icraya düşüyor, maç vererek 95K yaptı kasayı sonra hadi selametle dedi gitti, Salih kardeşim bana wp üzerinden al emeklerinin karşılığı geldi mi yazmıştı
Seyhite de gitmeyecek zaten vbet alırsam

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,918
11,006
113
Avustralya ligi Eltham maçı ilk yarı 0-0 bitmiş maçın 1.5 üstü 2 oran veriyor sizce absurt bir şekilde yüksek değil mi istatistikler iyi ayrıca aralarındaki maçlarda gol yağmış hep falan filan canlıcılar seri bakın 2. yarı başlamak üzere

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Hiç öyle bir niyette olmadım. Karşıdan belki yanlış anlaşılma olabilir ama burdaki herkesle dm den yazızmışlığım vardır. Herkes baksın ne kadar ciddiyetli konuştuğuma
Bende onun diyorum işte burda dalga geçiyor gibisin