- 2,155
- 2,044
- 113
ben aldım öyle zaman geçirme amaçlı deniyorum dostlar şartlar iyi değil ama belki zevke kupon yapmak isteyen olur diye paylaşim dedim
Ekli dosyalar
-
225.8 KB Görüntüleme: 528
Linkben aldım öyle zaman geçirme amaçlı deniyorum dostlar şartlar iyi değil ama belki zevke kupon yapmak isteyen olur diye paylaşim dedim
Ne site ismi var ne link hocamben aldım öyle zaman geçirme amaçlı deniyorum dostlar şartlar iyi değil ama belki zevke kupon yapmak isteyen olur diye paylaşim dedim
ben aldım öyle zaman geçirme amaçlı deniyorum dostlar şartlar iyi değil ama belki zevke kupon yapmak isteyen olur diye paylaşim dedim
Ne site ismi var ne link hocam
Hocam ne bu sitenin ne başka sitenin elemaniyim ben 3000 TL yapıp 300 TL ödeme aldım ödeme 5 SK sürmedi bileBakiye 15 bin Bakın 1 tl Ödemiyor Ödediler Diyen Site Elemanıdır Net..
Güzel kardeşim. 300 TL odeyen siteyi savunuyorsan yolun daha çok başındadır demektir. Sana tavsiyem lütfen mümkün mertebe kumarı azaltıp bırakmaya çalış olur mu. Lütfen beni dinle.Hocam ne bu sitenin ne başka sitenin elemaniyim ben 3000 TL yapıp 300 TL ödeme aldım ödeme 5 SK sürmedi bile
Yeni Üyesin Hacı Site Elemanı Olabilirsin Öle 3 Beş Dakikada Ödeme Yapan Site Değil Daha Cekim Talebi Vermeden Biz Sizi Aradık Diyen Yalancı Bi Site..Hocam ne bu sitenin ne başka sitenin elemaniyim ben 3000 TL yapıp 300 TL ödeme aldım ödeme 5 SK sürmedi bile
Hocam siteyi savunuyor gibi mi duruyor yazdıklarım. ben sadece deneme bonusundan olan kazancı ödediklerini belirttim bo ödeme sitenin güvenilirliğinin ispatı niteliğinde tabiki olamaz. Yolun başı derken sanırım ilk üyeliğim 16 yıl falan önceydiGüzel kardeşim. 300 TL odeyen siteyi savunuyorsan yolun daha çok başındadır demektir. Sana tavsiyem lütfen mümkün mertebe kumarı azaltıp bırakmaya çalış olur mu. Lütfen beni dinle.