Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Liverpool Yıkıldı Kale Düştü

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113

Premier Lig'in 28. haftasında Liverpool'un kalesi düştü. Jürgen Klopp yönetiminde harikalar yaratan ve liderlik koltuğunda yer alan Liverpool, küme düşme hattındaki Watford'a konuk oldu.

Vicarage Road'ın ev sahipliği yaptığı mücadelede tarihi bir skor çıktı. Rakiplerini adeta sahadan silen ve ezici bir üstünlükle skora giden Merseyside ekibi, Watford'a diş geçiremedi. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında Liverpool kâbus gördü. 54. ve 60. dakikalarda sahneye çıkan Ismaila Sarr ile 2 farklı öne geçen ev sahibi, 72'de Troy Deeney'in ayağından bulduğu gollerle dev rakibini sahadan sildi.

Liverpool, Premier Lig’de 44 maç sonra mağlubiyet yüzü gördü.

Son mağlubiyetini 3 Ocak 2019 tarihinde Manchester City'ye karşı alan Jürgen Klopp'un takımının 422 günlük, 44 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Bu şok mağlubiyetin ardından Liverpool, Arsenal'ın 49 maçlık yenilmezlik serisini kıramayarak namağlup şampiyon olma fırsatını kaçırdı.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,707
82,539
113
Watford oynadığı oyunla lig birincisi yeniyor artı olarak Liverpool 'un yenilmezlik serisine son veriyorlar ingiltere ligi çok başka bi lig

Jiletfatih

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,451
787
113
Nasıl bir yıldayız be reis. ;)
Dost zaten hastalık savaş derken
Sonra GS bombasi oldu simdide loserpool da katıldı sonumuz hayır olsun
Kıyamet kopmadan su 10kisiye 10 TL çekilişinde 1 kere çıkarım insallah buda bana dert oldu
Senin çekilişte bana hiç çıkmadı :)

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113
Dost zaten hastalık savaş derken
Sonra GS bombasi oldu simdide loserpool da katıldı sonumuz hayır olsun
Kıyamet kopmadan su 10kisiye 10 TL çekilişinde 1 kere çıkarım insallah buda bana dert oldu
Senin çekilişte bana hiç çıkmadı :)
Çıkar inşallah dostum :) Bakalım 2020 de daha neler bekliyor bizi ;)

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,665
4,511
113

Premier Lig'in 28. haftasında Liverpool'un kalesi düştü. Jürgen Klopp yönetiminde harikalar yaratan ve liderlik koltuğunda yer alan Liverpool, küme düşme hattındaki Watford'a konuk oldu.

Vicarage Road'ın ev sahipliği yaptığı mücadelede tarihi bir skor çıktı. Rakiplerini adeta sahadan silen ve ezici bir üstünlükle skora giden Merseyside ekibi, Watford'a diş geçiremedi. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında Liverpool kâbus gördü. 54. ve 60. dakikalarda sahneye çıkan Ismaila Sarr ile 2 farklı öne geçen ev sahibi, 72'de Troy Deeney'in ayağından bulduğu gollerle dev rakibini sahadan sildi.

Liverpool, Premier Lig’de 44 maç sonra mağlubiyet yüzü gördü.

Son mağlubiyetini 3 Ocak 2019 tarihinde Manchester City'ye karşı alan Jürgen Klopp'un takımının 422 günlük, 44 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Bu şok mağlubiyetin ardından Liverpool, Arsenal'ın 49 maçlık yenilmezlik serisini kıramayarak namağlup şampiyon olma fırsatını kaçırdı.
Belliydi yenilecegi West ham maçında yine iyi değildi mağlubiyet geliyorum dedi aklıma geldi ama guvenemedim 2.5 üst aldım