- 510
- 83
- 28
500 beğeni errorozmaan uyarsa 00.45 de konuyu 2 dakikalığı kitliyim son mesajı beğenenlerden çekiliş yapalım, sonra konuyu açar açıklığa kavuşturuz 20 sayfa olmuş ona bakamayız
500 beğeni errorozmaan uyarsa 00.45 de konuyu 2 dakikalığı kitliyim son mesajı beğenenlerden çekiliş yapalım, sonra konuyu açar açıklığa kavuşturuz 20 sayfa olmuş ona bakamayız
Mantikliozmaan uyarsa 00.45 de konuyu 2 dakikalığı kitliyim son mesajı beğenenlerden çekiliş yapalım, sonra konuyu açar açıklığa kavuşturuz 20 sayfa olmuş ona bakamayız
Aynen reisozmaan uyarsa 00.45 de konuyu 2 dakikalığı kitliyim son mesajı beğenenlerden çekiliş yapalım, sonra konuyu açar açıklığa kavuşturuz 20 sayfa olmuş ona bakamayız
Yok mantiksiz hic burda olmayan adamda gelip begenir cekilise dahil olur biz 2 saatten fazladir burdayiz ama.ozmaan uyarsa 00.45 de konuyu 2 dakikalığı kitliyim son mesajı beğenenlerden çekiliş yapalım, sonra konuyu açar açıklığa kavuşturuz 20 sayfa olmuş ona bakamayız
onu düşünerekten @egow35 den son cevap bekliyorumYok mantiksiz hic burda olmayan adamda gelip begenir cekilise dahil olur biz 2 saatten fazladir burdayiz ama.
Konu yuzunden kabiz oldum mgKİTLENSİN
dost konu böyle olmuyor ben baştan beri takip edenlere bakıcam 10 kişiyi sana özel mesaj atıcam uyarsa konu altına yazıcaz sonuçta kazanan sensin @egow35 çünkü hak geçmesin beğenen gidenler var..ben konuya bakıcam sana özel mesaj ile yolucam 10 kişiyi onay verirsen buraya yazacağız ter temiz şekildeTamam @Shellac başkan yardımın için teşekkürler