http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ligler Başlıyor

Hdemir46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
360
95
28
Bu ay içinde ligler başlıyor içinizde ufakta olsa bi kıpırdama var mı beyler çok özledik maçları

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
Bu ay içinde ligler başlıyor içinizde ufakta olsa bi kıpırdama var mı beyler çok özledik maçları
Yok dostum borç batağında herkes ligleri düşünecek hal mi kaldı. koyu Beşiktaşlıyım ama hiç takip bile etmiyorum ne oldu ne bitti kim gitti kim geldi. İnsanların psikolojisi bozuk. Para yok borçlar birikti. Yaşı benim gibi 23 civarı olanlarda aile baskısı. Daha büyüklerde çoluk çocuk borç harç baskısı. Daha küçüklere sınav baskısı. Bu böyle gider yani liglerin başlaması değil dünya kupası düzenlense pek umrumda olmaz. Allah sonumuzu hayır etsin

thug1881

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
701
131
43
İnsan kerizlenmeye bu kadar aç.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,410
178,547
113
Yok dostum borç batağında herkes ligleri düşünecek hal mi kaldı. koyu Beşiktaşlıyım ama hiç takip bile etmiyorum ne oldu ne bitti kim gitti kim geldi. İnsanların psikolojisi bozuk. Para yok borçlar birikti. Yaşı benim gibi 23 civarı olanlarda aile baskısı. Daha büyüklerde çoluk çocuk borç harç baskısı. Daha küçüklere sınav baskısı. Bu böyle gider yani liglerin başlaması değil dünya kupası düzenlense pek umrumda olmaz. Allah sonumuzu hayır etsin
Haklısın dostum ama olumsuz bakarak üstesinden gelemeyiz..Olumlu düşünelim güzel düşünelim öyle olsun :)