- 5,436
- 3,519
- 113
Selam arkadaşlar, hayırlı geceler hedef yok kazanç oldukça sadece takipleyen dostlara ulaşıcam tek şartım yada ricam diyelim ödül attığım miktarları betco sitelerine atmamak nacizane isteğim.
Bol sanss isamm 🧿Selam arkadaşlar, hayırlı geceler hedef yok kazanç oldukça sadece takipleyen dostlara ulaşıcam tek şartım yada ricam diyelim ödül attığım miktarları betco sitelerine atmamak nacizane isteğim.
Bol şans dostSelam arkadaşlar, hayırlı geceler hedef yok kazanç oldukça sadece takipleyen dostlara ulaşıcam tek şartım yada ricam diyelim ödül attığım miktarları betco sitelerine atmamak nacizane isteğim.
Sağol ozimBol sanss isamm 🧿
Yazdığın gbi gelsin bol sans"Kaybedecek bir şeyimiz yok ama kazanacak öyle çok şeyimiz varki"
Bol şanslar
bol şanslarSelam arkadaşlar, hayırlı geceler hedef yok kazanç oldukça sadece takipleyen dostlara ulaşıcam tek şartım yada ricam diyelim ödül attığım miktarları betco sitelerine atmamak nacizane isteğim.
Rastgele"Kaybedecek bir şeyimiz yok ama kazanacak öyle çok şeyimiz varki"
Bol şanslar
Sağol reisbol şanslar
Evet güzel bı bülten yok kardoYaprak kipirdamiyo bultende
Aslında oranlardan belliydi bu iki güney Amerika maçı çok yüksekti iy gol ikiside 0-0 tuzağı farkettim ama ona rağmen koydum koymz olaydimOne caldas nasıl atamiyo.mk