Bol şans dostLive korkutuyo su kuponda gelsin bi zahmet
Ekli dosyayı görüntüle 846468
Özel oran yatarsa suçlusu sensinLive korkutuyo su kuponda gelsin bi zahmet
Liverpool şaşırtmaz alır maçıDepe bak liveye karsi 5 sut cekti ilk 10 dakikada ,😀 hic icime sinmeyerek oynadim liveyi kupona hadi hayirlisi
Bol şanslar dost güzel kupon 🙏Live korkutuyo su kuponda gelsin bi zahmet
Ama yok once ozeli aldim sonra bunu attim pesine saka bi yanada zorla kasindim 5 niye atiyon tum oarayi attimÖzel oran yatarsa suçlusu sensin
Gelir inşallah da pişman olmazsınAma yok once ozeli aldim sonra bunu attim pesine saka bi yanada zorla kasindim 5 niye atiyon tum oarayi attim
Gelmemesi için bı sebep yokda oranlar çok düşük ne bilim hiç tarzım değil şöyle oynamak umarım gelir dostum bol sansAma yok once ozeli aldim sonra bunu attim pesine saka bi yanada zorla kasindim 5 niye atiyon tum oarayi attim
Beni de hep korkutur böyle kuponlar ama inşallah gelirGelmemesi için bı sebep yokda oranlar çok düşük ne bilim hiç tarzım değil şöyle oynamak umarım gelir dostum bol sans
Aga iki gundur bir kuponum bile gelmedi yatan kuponlarimi gorsen birak bidaha oynama dersin son kasayida bunlara bastim hicbiri yenemiycek takim degil baktigin zaman ama futbol bu artik eskisi gibi degil en bankosu bile yatiyoGelmemesi için bı sebep yokda oranlar çok düşük ne bilim hiç tarzım değil şöyle oynamak umarım gelir dostum bol sans
Holi mi actiÖzel oran yatarsa suçlusu sensin
Lig olsa gelir de kupa olması soru işareti yaratıyor birazAga iki gundur bir kuponum bile gelmedi yatan kuponlarimi gorsen birak bidaha oynama dersin son kasayida bunlara bastim hicbiri yenemiycek takim degil baktigin zaman ama futbol bu artik eskisi gibi degil en bankosu bile yatiyo