19 Tem 2024 #41 lakelos Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 7,670 5,208 113 Lawlss' Alıntı: Ya bunu düşündüm de sonra yerler sürekli ölü sinek olmaz mı bilemedim Genişletmek için tıkla ... Ben aldım altina kare buyuk karton yapistir ona dusuyo veya buyuk kova kapagi gibi bisey
Lawlss' Alıntı: Ya bunu düşündüm de sonra yerler sürekli ölü sinek olmaz mı bilemedim Genişletmek için tıkla ... Ben aldım altina kare buyuk karton yapistir ona dusuyo veya buyuk kova kapagi gibi bisey
19 Tem 2024 #42 BORDOMAVİ TRABZONSPOR Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 8,197 8,191 113 Lawlss' Alıntı: Bunun detan marka olanını aldım evde hiç sivrisinek yok sadece lağım sineği var 🪰 Genişletmek için tıkla ... Kara sinek tarzi sineklere cok faydasi oluyormu bilmiyorum ama yillardir yaz başı 5 tane falan aliyorum yaz boyu sivrisinek görmüyorum evde
Lawlss' Alıntı: Bunun detan marka olanını aldım evde hiç sivrisinek yok sadece lağım sineği var 🪰 Genişletmek için tıkla ... Kara sinek tarzi sineklere cok faydasi oluyormu bilmiyorum ama yillardir yaz başı 5 tane falan aliyorum yaz boyu sivrisinek görmüyorum evde