- 5,752
- 3,472
- 113
gece gece iş aldık bu grandpashabetten oynayan var mı millet
Neden dost sıkıntı mı vargece gece iş aldık bu grandpashabetten oynayan var mı millet
@Lacasedepapel oynuyorgece gece iş aldık bu grandpashabetten oynayan var mı millet
İyi geldi tebrikler13 lira bastım 30 lira veriyor
tweterdan 20 spin çıkmış çevirdim 100 yaptım çekim verdim süresi dolmuş diyo daha 1 saat önce eklendiNeden dost sıkıntı mı var
Ne işi aldın gene dayı neler çeviriyongece gece iş aldık bu grandpashabetten oynayan var mı millet
Dost sen niye takımları bilmeden sürekli 4 5 6 oran söylüyorsun nba da .Geçen de phi maçına oynayın dedin en son fark 30 du . Ha alabilir mi büyük tibnelik dönerse alır . Diğer gibi boston bırakmazWashington oran 4 çok cazip
Para olan çeviriyor dostNe işi aldın gene dayı neler çeviriyon
Yuh be sildiler mi bakiyeyitweterdan 20 spin çıkmış çevirdim 100 yaptım çekim verdim süresi dolmuş diyo daha 1 saat önce eklendi![]()
bi adamın işi hiç mi düz gitmez a.k. yaNe işi aldın gene dayı neler çeviriyon
Ah be dayıcım seviyorum seni o parayı ne yap ne et çek 90 lira borcunu öde sana 10 lira yeterbi adamın işi hiç mi düz gitmez a.k. ya![]()
Dost zaten her dediğimjz gelse burda ne işimiz var maçı izledim ev daha iyi o yüzden dedik keşke tutturdugumuz maclsri da saysanDost sen niye takımları bilmeden sürekli 4 5 6 oran söylüyorsun nba da .Geçen de phi maçına oynayın dedin en son fark 30 du . Ha alabilir mi büyük tibnelik dönerse alır . Diğer gibi boston bırakmaz
Bizde ayniyiz abi kaderimiz ortak 100 u cekersen oda ortak olsunbi adamın işi hiç mi düz gitmez a.k. ya![]()
Yanlışın var benim üyelik bile yok
Pusudayız dayıheh yazdı şimdi bi sattir uğraşıyorum tehdit etttim sizi forma yazcam diye tekrar talep verin demiş tokatçı bunlar![]()