Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Kyrie Özür Diledi, 5 Maç Ceza Almaktan Kurtulamadı

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,212
178,333
113
1667562423981.png

NBA'de Brooklyn Nets forması giyen Kyrie Irving, takımı tarafından en az beş maç ceza aldı.

Anti semitizim görüşlü bir filmi paylaşan ve konu hakkında geri adım atmayan Kyrie, dün gece sonunda özür dileyen bir açıklama yayımladı. Ancak bu yeterli olmadı ve Brooklyn Nets yıldız isme beş maç ceza verdi. Nets yaptığı açıklamada dün Irving'e basın toplantısında anti semitizim yönünde duyguları olmadığını açıklaması için fırsat verdiklerini ancak oyuncunun bunu yapmadığının altını çizdi.

NBA Komisyoneri Adam Silver da daha önce Irving'in özür dilemediği için hayal kırıklığına uğradığını söylemişti.

1667562438623.png

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
akli dengesi yerinde değil kyrienin zaten dünya düzdür hem müslüman hem şamanım falan diyor yetenekli sporcu olmasa tımarhanelik

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,078
58,224
113
balotelli daha düzgün kyrie röportaj verdiği sırada oradaki gazecilere illuminaticiler,yeni dünya düzeni falan diye çıkışır sıyırdı iyice şizofren var
Bi tanede deli teknik direktor vardi kimdi o ya unuttum ama buyuk bi kulupteydi bi ara romayi calistirdi o adamda deli geliyor bana