- 6,913
- 4,716
- 113
beyler taktikleriniz neler ben evden çalışıyorum ne gelirse gidiyor şarıl şarıl
İlk önce forumlara girmemen lazım sonra telegram ve twitterı silmen lazım olay tamamdırbeyler taktikleriniz neler ben evden çalışıyorum ne gelirse gidiyor şarıl şarıl
Telegram ve twittera hic girmiyorum zaten foruma da pek bakmiyom ama olmuyo banka hesabımda para olunca dayanamıyorumİlk önce forumlara girmemen lazım sonra telegram ve twitterı silmen lazım olay tamamdır
Sigarayi bile birakmis biri olarak bu sorunun cevabini bulamadim.Sadece şunu farkettim bu oyunu kolay yoldan para elde etmek amaciyla oynuyoruz zamanla asosyelleşiyoruz başka şeylerden keyif almiyoruz.birakmak için odak noktamizi değiştirmemiz gerekiyor sosyalleşmemiz gerekiyor bu durumda da paraya ihtiyaç duyuyoruz ve tekrar başa sariyoruz böyle bir döngünün içindeyiz kanimcabeyler ben evden çalışıyorum nasıl bırakabiliriz
Tsktik maktik yok bam bam bam . Zaten batmışız devamkeeeebeyler taktikleriniz neler ben evden çalışıyorum ne gelirse gidiyor şarıl şarıl
+Sigarayi bile birakmis biri olarak bu sorunun cevabini bulamadim.Sadece şunu farkettim bu oyunu kolay yoldan para elde etmek amaciyla oynuyoruz zamanla asosyelleşiyoruz başka şeylerden keyif almiyoruz.birakmak için odak noktamizi değiştirmemiz gerekiyor sosyalleşmemiz gerekiyor bu durumda da paraya ihtiyaç duyuyoruz ve tekrar başa sariyoruz böyle bir döngünün içindeyiz kanimca
Avukatı arayıp görüşmen lazım. Bende 15 k borç vardı icralık oldum 18 k ödedim kart limiti 10k idi . Ödeme şansın varsa bekleme yoksa da icra durdurma olayı var tebliğ edildikten 1 hafta sonraSonum ya ölüm ya başka birşey Allah kahretsin bu illeti 1 sene once tam 1 sene iddaa oynamamıştım banka hesabım yoktu suanki durumum sizce kaç para avukatlık masrafı vs borç girer bana yada nasıl kapatabilirim
Evden ne iş yapıyorsun kralbeyler taktikleriniz neler ben evden çalışıyorum ne gelirse gidiyor şarıl şarıl
Medyumum knkEvden ne iş yapıyorsun kral