- 14,867
- 12,067
- 113
bu videoda çok keyifli, keyifli seyirler, iyi forumlar
ya ne anlatıyosun sabri. 2 haftadır mk şeytanı peşimi bırakmıyor 1 lira kazandıysam topum ya. rulet 0 slot -0 mk ilimi somurdular. şimdi 2 k tümbete attım slotları leş mk
bu videoda çok keyifli, keyifli seyirler, iyi forumlar
Daha çok kaybedersin dost, kazanman konu olur zaten kaybetmen beklenen olası bir şey. İzle videoları biraz arkaplanı öğrenirsin.ya ne anlatıyosun sabri. 2 haftadır mk şeytanı peşimi bırakmıyor 1 lira kazandıysam topum ya. rulet 0 slot -0 mk ilimi somurdular. şimdi 2 k tümbete attım slotları leş mk
Birde İstakoz yemek var, 21 yıllık Viski içmek var..Bulgaristanda blackjack masasına oturuyordum ortalama 50 euro ile , ne istersem yedim içtim kimsede gelip ses çıkarmadı . Kıbrıs ı veya diğer kumarhane sistemlerini bilmiyorum . Hatta ilk defa gittiğimde dağıtıcıya nasıl sipariş veriyoruz diye sormuştu öpücük ile diyip benim için çağırmıştı çok garibime gitmişti . cin alkol yemek fındık fıstık kola ne varsa yedim içtim her defasında
Hatta slot makinelerinde sipariş kısmı vardı direkt ordan tuslayıncada garsonlar getiriyordu
Muhasebat Boynun altında kalsın hemiGerçek tabiki . Heleki özel masa actirirsan 2 hostes geliyor sigaranı yakıyor , viskini dolduruyor , masaj yapıyor ne istiyorsan önünde ayrıca özel oda ayarlanıyor hemen üst kattan . Tabiki oynama limitleri var limiti geçmen lazım uçağına kadar yolcularlar
Karım böyle beddua etmedi aw ben ne yaptım sana şimdiMuhasebat Boynun altında kalsın hemi
Benim bundan 15 sene once falan sitem vardi salidan saliya kapali sistemliSabri kafaya koymuş site açacak herhalde
Bir aydır slotlar kapalı Balıkçı falan adamın iflahını keser bugün maçlara ve at yarışına saldırıcam bugünde kaybedersem biraz ara vermek lazım sanada tavsiyem slotun üstüne gitme dostya ne anlatıyosun sabri. 2 haftadır mk şeytanı peşimi bırakmıyor 1 lira kazandıysam topum ya. rulet 0 slot -0 mk ilimi somurdular. şimdi 2 k tümbete attım slotları leş mk
Normalde oynadığın limitlere göre farklı ikramlar var 50 euro ile girdin, 200 euroluk masraf yapmazlar sana ama öyle diyorsan öyledir elbet tabii ki, saygı duyuyorum.Bulgaristanda blackjack masasına oturuyordum ortalama 50 euro ile , ne istersem yedim içtim kimsede gelip ses çıkarmadı . Kıbrıs ı veya diğer kumarhane sistemlerini bilmiyorum . Hatta ilk defa gittiğimde dağıtıcıya nasıl sipariş veriyoruz diye sormuştu öpücük ile diyip benim için çağırmıştı çok garibime gitmişti . cin alkol yemek fındık fıstık kola ne varsa yedim içtim her defasında
Hatta slot makinelerinde sipariş kısmı vardı direkt ordan tuslayıncada garsonlar getiriyordu
Malesef dost yok o sekilde. Ancak mobil odeme ile playstore.com dan razer gold alip onu satabilirsin bozumculara. R10 dan razer gold bozumcusu yada mobil odeme bozumcusu bulabilirsin, keyifli forumlar..sabri abim bilir sabahtan beri bakıyorum bakıyorum bulamıyorum aktif mobil ödeme yapılan site biliyomusun
ya ben zaten slotu ara sıra oynuyorum . mk rulet vermiyor ordan alıyorduk aksıne ne bassam tersıne atıyor mk. slotta bok ne oynnayalım abi tazı yarısımıBir aydır slotlar kapalı Balıkçı falan adamın iflahını keser bugün maçlara ve at yarışına saldırıcam bugünde kaybedersem biraz ara vermek lazım sanada tavsiyem slotun üstüne gitme dost
Kumarbaz adama böyle muamele yapılır mı? 🤣🤣10 dolarlık oynuyorsun 100 sandviç yiyorsun