- 14,867
- 12,067
- 113
Benim Adam yeni video atmis,keyifli seyirler..
İzlenme başına prim mi veriyor bu arkadaş Sabri dayi doğru söyle🤣
Benim Adam yeni video atmis,keyifli seyirler..
Kumarda bütçe yönetimi çok önemli hesapta kayıp durumunda dert etmeyeceğin kadar para tutacaksın dediğin gibi bi cinnet anı uçuruma götürür küçük oynar küçük kazanır kaybedersem de küçük kaybederim tek seferde max 400 tl yatırırım cüzdan hesabında bakiyem 6-7 bin olduğu an 5k'yı çeker cebime koyar kalanıyla ufak ufak oynamaya devam ederim üst üste kayıp yaşarsam kaybım hesapta bıraktığım 2 k olur atmye gidip para yatırana kadar sakinleşmiş cinneti atlatmış olurum bu şekilde son 3 senedir kumara cepten kuruş vermedim üstüne ufak tefek ihtiyaçlarımı kumar kazancıyla görüyorum 3 senedir kumar parasıyla aylık min 1k gelen tel faturamı ödüyorum telefon aldım pc topladım şu an bi asgari ücret kadar nakitte montumun cebinde mesela parayı hesapta tutuyor olsaydım geçen hafta 3 gün üst üste durmadan kayıp yaşadım o kayıplarla hırs yapıp tümünü geri vermiştim1 kerede 1000 tl yatiriyorsaniz siteye maximum 2000 tl olmali kosede. yoksa bir cinnet aninda bankadaki tum para heba olur
Ben 350 k vurdum yirmi gün önce çektim de şimdi on TL yok115 k bitirdim bir haftada şimdi 200 tl bile yok
Ayn ole1 kerede 1000 tl yatiriyorsaniz siteye maximum 2000 tl olmali kosede. yoksa bir cinnet aninda bankadaki tum para heba olur
Çekip borç ödediysen iyi ben katlıyım diye diye bitirdim borçları ödeseydim bunun pişmanlığı bitmiyo hastalık yaBen 350 k vurdum yirmi gün önce çektim de şimdi on TL yok
Bu kafada olmamak için bu videoları seyretmenizi istiyorum işteKumarin yüzdesi olmaz. Kumarbazin da normal para algısı olmaz. O para biter aga.
Seyrettik reis öyle olmuyor işte 😇Bu kafada olmamak için bu videoları seyretmenizi istiyorum işte
Olur olur. Yapanlar yapabiliyor, bizde yapabiliriz.Arkaplanı anlarsak nasıl çalışıyor diye hayalperestlikten kurtuluruz.Seyrettik reis öyle olmuyor işte 😇