http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kumar hakkında

yarko1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
43
28
Dostlar merhabalar Kumar artık sıradanlaşmış birşey oldu maddi kayıplar verdiğim gibi manevi zorluklar da çektim yemek yemek gibi artık sıradanlaşmış bir hal aldı bağımlısı olduğumu annemin altınlarını çaldığım gün anladım varımdır bu tarz ailesinden birşeyler çalan vs benim hayatım sonsuz bir drama valla neler var neler

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Dostlar merhabalar Kumar artık sıradanlaşmış birşey oldu maddi kayıplar verdiğim gibi manevi zorluklar da çektim yemek yemek gibi artık sıradanlaşmış bir hal aldı bağımlısı olduğumu annemin altınlarını çaldığım gün anladım varımdır bu tarz ailesinden birşeyler çalan vs benim hayatım sonsuz bir drama valla neler var neler

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,465
4,217
113
Çok şükür yok ama kendi kendimi bitirdim şuan 5 kuruş yok bankaların icralarini bekliyorum.hayata dair umutlarım yok oldu huzur felan bitti.yasayan ölüden farkım kalmadı.kumar en delikanlıyım diyen adamı bile madam eder.

yarko1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
43
28
Çok şükür yok ama kendi kendimi bitirdim şuan 5 kuruş yok bankaların icralarini bekliyorum.hayata dair umutlarım yok oldu huzur felan bitti.yasayan ölüden farkım kalmadı.kumar en delikanlıyım diyen adamı bile madam eder.
Aynen öyle dostum kişiliğin gidiyor yalan artık hayatının bir parçası oluyor

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,503
6,111
113
Aileden çok fazla şey aldım
Annemden babamdan
Akrabalardanda
Gurur duyacağım birsey asla ve asla olmadı
Şükür elimden geldiğince ödemeye çalışıyorum hepsine
Kumarı artık cebimde 100 varsa 200 yapıp çekip geçiyorum
Seni çok iyi anlıyorum
Çok kötü bir durum herkes arkandan sovuyor kimse güvenmiyor
En iyisi çıkıp karşılarına gerçekleri söylemek
Ben ole yaptım

yarko1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
43
28
Aileden çok fazla şey aldım
Annemden babamdan
Akrabalardanda
Gurur duyacağım birsey asla ve asla olmadı
Şükür elimden geldiğince ödemeye çalışıyorum hepsine
Kumarı artık cebimde 100 varsa 200 yapıp çekip geçiyorum
Seni çok iyi anlıyorum
Çok kötü bir durum herkes arkandan sovuyor kimse güvenmiyor
En iyisi çıkıp karşılarına gerçekleri söylemek
Ben ole yaptım
Biliyorlar zaten ama çevremdekiler hepsi kumarbaz gözüyle bakıyor o.ç nun teki ve işe yaramaz olmaktan bıktım sabah uyanınca bi işimin olmaması sabah uyanır uyanmaz sigara yakmaktan bıktım aç kalıp yemekte bile Kumar oynamaktan bıktım babamın attığı kola parasını siteye atmaktan bıktım kısacası ben yalan söylemekten bıktım

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,465
4,217
113
Aynen öyle dostum kişiliğin gidiyor yalan artık hayatının bir parçası oluyor
Bak dost hırsızlık gibi vs olaylara girme sonun dahada kötü olur benim gibi yap cepte 5 kuruş yok ama en azından kafam rahat sigortalı ise girersek 4de1ini kessin olan oldu yapacak bisey yok kayıplarımı yazsam şaşırır kalırsın ailem son anda beni ipten çıkardı o derecedeydim hani vakit daha gelmedi derler işte öyle oldu bosver takma kafana.

yarko1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
43
28
Bak dost hırsızlık gibi vs olaylara girme sonun dahada kötü olur benim gibi yap cepte 5 kuruş yok ama en azından kafam rahat sigortalı ise girersek 4de1ini kessin olan oldu yapacak bisey yok kayıplarımı yazsam şaşırır kalırsın ailem son anda beni ipten çıkardı o derecedeydim hani vakit daha gelmedi derler işte öyle oldu bosver takma kafana.
Yok hırsızlık dan davam var kamu davası 16 sında denetimli serbestlik verirler banko ama bakalım hayırlısı dost

yarko1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
43
28
Şuanda da kod kazancı çekecem 1000 tl çekeceğim kuruş yok en azından 1000 tl girerdi cebime neymiş 100 tl yatırım şartı şaka gibi ya

yarko1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
43
28
Kumarı bırakın kısacası bende bırakmaya çalışıyorum amateme gidiyorum Yeşilaya gidiyorum

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,193
1,876
113
Bu ülkenin en büyük problemi kumar beyler ne PKK ne ekonomi ne feto en büyük en temel sorunu kumar net.

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,063
475
83
Bagimli oldugunu kabul ettiysen bundan sonra durumu daha iyi bir yere dogru tasiyabilirsin. Fakat tek basina olmaz. Yaninda senin kahrini cekecek bir dost arkadas kardes ne olursa. Bi tane ondan lazim.

Konuyla alakali uzunca bir cevap yazacaktim. Yazmasi uzun surecek diye ozetin ozeti olsun. Kumari bagimlilik seviyesinde oynayan her kisi uc asagi bes yukari. Herkes kendi durumuna gore , rezil kepaze , kendinden utanir hale geldigi bir dip noktasini gormustur. Dibin dibi yok tabi. Goreceli seyler bunlar.

Fakat asil mesele su

Sen o dipten cikmak istiyor musun istemiyor musun ?

Istiyorsan bir yol mutlaka bulunur.

Iyi sabahlar