Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Parada Kumar Oynamak

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,263
1,055
113
Arkadaşlar merhaba, malumunuz ligler bitti. Yarın kendimce yüklü bir miktar(1600 dolar) para geçecek elime. Bununla iddaa'da kaybedeceğime kripto para da 5-10x arası kaldıraçlı işlemler stop koyarak işlem açayım diyorum. Hem kumar gibi olduğu için kumar oynama dürtüsü gelmez hem de bir ihtimal kazanabilirim bir şeyler. Sizce de mantıklı değil mi ? (kripto paralarla ilgili yeterli bilgim var teknik analiz vs)

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,745
3,626
113
Arkadaşlar merhaba, malumunuz ligler bitti. Yarın kendimce yüklü bir miktar(1600 dolar) para geçecek elime. Bununla iddaa'da kaybedeceğime kripto para da 5-10x arası kaldıraçlı işlemler stop koyarak işlem açayım diyorum. Hem kumar gibi olduğu için kumar oynama dürtüsü gelmez hem de bir ihtimal kazanabilirim bir şeyler. Sizce de mantıklı değil mi ? (kripto paralarla ilgili yeterli bilgim var teknik analiz vs)
Mantıklı değil kaldıraç hayatı kaydırır kardeşim pi coin al dursun derim kaldıraç kumardan farksiz

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,745
3,626
113
Ftn al yada 10 centti ilk ciktigind şuan 4 dolar şaka gibi

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,263
1,055
113
sabret kanka 3 gün sonra milli maçlar var 3-4 oran çkarırsın her türlü 1600 dolar neredeyse 55k para yapıyor sabredersen 1 aya 250k yaparsın
Kanka en son siteye ben 40k attığımda dakika 85 te bir taraf yeniliyorken 40k kredi çekip canlıdan ms0 girmişliğim var.(tuttu 175k aldım) 1 ay değil 2 saatte hiç ederim ben o parayı.

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,263
1,055
113
Ulan siyaha 60k basayım mı ? 120k yapar yolumuzu buluruz. Sonra bir siyah daha 240k sonra bir siyah daha 480k bu para da dururum 3 elde 1.5 dakika da kumar hayatım biter :)

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Kumardan çok da farkı yok. İlk mesajda yanıt verilmiş zaten, at üçlü kombin geç

Ozgurgula

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
310
64
28
Değerlendirirsen bir proje var %24 kar marjı var usdt olarak paranı kimseye göndermiyorsun arkadaşım beni 8 ay önce bize söyledi biz dalga geçtik adamla 6 bin dolar 23.000 dolar oldu biz ancak bir aydır girdik 500 dolar yatırdık şu an 624 dolar oldu yalan söylemiyorum uyuyak atarsak biz de bir şeyler kazanıyoruz ama ben kendi çocuklarımı kendimi kattım çünkü şu ana kadar bir sıkıntı görmedik ama böyle sistemlere tabi para yatırınca bu parayı gitti kabul etmek lazım

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,735
1,228
113
Kumardan beter hırs yaptırıyor kâr ettikçe daha fazla yükselecek umuduyla duramıyorsun hiç tavsiye etmem uzak dur

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,263
1,055
113
Kumardan beter hırs yaptırıyor kâr ettikçe daha fazla yükselecek umuduyla duramıyorsun hiç tavsiye etmem uzak dur
Kumardan uzak dur,
Kriptodan uzak dur.
Ne oynasın bu kumarbaz ?

Bir şekilde kendimi tatmin etmem lazım. Haz almam lazım, dopamin ihtiyacını gidermem lazım.

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
989
113
Yolla bana hacı katlarsam atarım payını cok bekleme ama bızımde ıhtıyaclarımız var

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,034
2,757
113
SPK kaldıraçlı işlemleri yasakladı artık Türkiye borsalarında kaldıraçlı işlem yapılamayacak bro