Çarşamba saat 16:27'de #1 S stalinque Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,375 1,331 113 dostlar konusu falan varmı acaba göremedim yardımcı olurmusunuz hangi uygulamaları onerirsiniz
Çarşamba saat 16:35'de #2 S stalinque Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,375 1,331 113 .
Çarşamba saat 16:39'de #3 sseyhan taş kırılır, tunç erir ama türklük ebedidir. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 2,291 412 83 stalinque' Alıntı: dostlar konusu falan varmı acaba göremedim yardımcı olurmusunuz hangi uygulamaları onerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Binance tr ye yükleme yapacaksın. Globala atacaksın sonra trust wallet e atıp siteye atacaksın
stalinque' Alıntı: dostlar konusu falan varmı acaba göremedim yardımcı olurmusunuz hangi uygulamaları onerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Binance tr ye yükleme yapacaksın. Globala atacaksın sonra trust wallet e atıp siteye atacaksın
Çarşamba saat 16:47'de #4 bolder Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 3,451 1,818 113 stalinque' Alıntı: dostlar konusu falan varmı acaba göremedim yardımcı olurmusunuz hangi uygulamaları onerirsiniz Genişletmek için tıkla ... 50 tane konu açıldı zaten. Aratma yerine yaz konuları oku
stalinque' Alıntı: dostlar konusu falan varmı acaba göremedim yardımcı olurmusunuz hangi uygulamaları onerirsiniz Genişletmek için tıkla ... 50 tane konu açıldı zaten. Aratma yerine yaz konuları oku