7 Tem 2025 #1 Kurtaran 🐎KEYFEKEDER🐎 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,664 2,863 113 Arkadaşlar binance Paribu veya btc Türk harici kyc istemeden islem yapabileceğim hangi platform var kimlik çipi kabul etmiyor kırık
Arkadaşlar binance Paribu veya btc Türk harici kyc istemeden islem yapabileceğim hangi platform var kimlik çipi kabul etmiyor kırık
7 Tem 2025 #2 MaximLestienne Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 15,254 13,349 113 öyle bi platform yok dostum hepsi doğrulama ister
7 Tem 2025 #3 FURY MAN Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 5,459 2,792 113 Kurtaran' Alıntı: Arkadaşlar binance Paribu veya btc Türk harici kyc istemeden islem yapabileceğim hangi platform var kimlik çipi kabul etmiyor kırık Genişletmek için tıkla ... Yok artık onlada bitmiyo gönderici adreside girmen lazım kyc zorunlu artık
Kurtaran' Alıntı: Arkadaşlar binance Paribu veya btc Türk harici kyc istemeden islem yapabileceğim hangi platform var kimlik çipi kabul etmiyor kırık Genişletmek için tıkla ... Yok artık onlada bitmiyo gönderici adreside girmen lazım kyc zorunlu artık
7 Tem 2025 #4 AllanSaintMaximin Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 28,564 17,615 113 Hepsi ister istemeyen dolandırıcıdır paribu da ben yapmama rağmen geçen ikinci defa yapmamı istemişti aq
Hepsi ister istemeyen dolandırıcıdır paribu da ben yapmama rağmen geçen ikinci defa yapmamı istemişti aq
7 Tem 2025 #5 Kurtaran 🐎KEYFEKEDER🐎 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,664 2,863 113 Teşekkürler konu kilit @Shellac