- 427
- 106
- 43
Arkadaşlar yapılandırma olan kartımdan nakit avans çekemiyorum yada normalde cekiliyomu nakit avans tutarı yazıyorum bloke var diyo bilen vrmi bloke kalkarmi yapilandirmada olan karttan para cekeblrmym
Cekemezsn borcun tamamını ödemeden alışveriş dahi yapamazsnArkadaşlar yapılandırma olan kartımdan nakit avans çekemiyorum yada normalde cekiliyomu nakit avans tutarı yazıyorum bloke var diyo bilen vrmi bloke kalkarmi yapilandirmada olan karttan para cekeblrmym
Cekemezsin kardeşimArkadaşlar yapılandırma olan kartımdan nakit avans çekemiyorum yada normalde cekiliyomu nakit avans tutarı yazıyorum bloke var diyo bilen vrmi bloke kalkarmi yapilandirmada olan karttan para cekeblrmym
Zaten artık kredi kartlarina limit koydular belli bir yüzdesi nakit avans çekiliyorArkadaşlar yapılandırma olan kartımdan nakit avans çekemiyorum yada normalde cekiliyomu nakit avans tutarı yazıyorum bloke var diyo bilen vrmi bloke kalkarmi yapilandirmada olan karttan para cekeblrmym
Peki benim hesaptaki paraya bloke katmıştı ziraat. Tüm borcu ödeyince açılacak demişti banka ama 2 hafta olacak daha açılmadı sebebini biliyor musunCekemezsn borcun tamamını ödemeden alışveriş dahi yapamazsn
İcralık olduktan sonra ödeme yapmışsan açmıyor kredi kartın iptal oluyor Akbank yapmıştı bana da tamamını ödedim ama açmadı sizle çalışmayacaz dedi 😂Peki benim hesaptaki paraya bloke katmıştı ziraat. Tüm borcu ödeyince açılacak demişti banka ama 2 hafta olacak daha açılmadı sebebini biliyor musun
Hayır icralık olmadım. Bloke nedeni hep kredi borcunu askeri ödemişsiniz tamamını kapatmayıp arada hep askeri tutarı ödeme yaptığınız için demişti. Tüm borcu ödedikten sonra bloke kalkacak demişti. Anlamadığım şey şu. Borcu ödemeden herşey kapalıydı. Borcu odedigim de anında kart limiti değişimi açıldı nakit avans çekimi açıldı ama hesaptaki bloke açılmadıİcralık olduktan sonra ödeme yapmışsan açmıyor kredi kartın iptal oluyor Akbank yapmıştı bana da tamamını ödedim ama açmadı sizle çalışmayacaz dedi 😂