Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Nasıl Alabilirim

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
381
83
Selam dostlar herkese
Daha önceden banka borcundan dolayı gelecek varlık şirketine devredilen borcumu 2 hafta önce kapattım , şuan hiçbir bankaya borcum falan yok .
Sigortalı çalışıyorum ama maaş elden ödeniyor
Bankalardan nasıl kredi kartı alabilirim , fikri ve bilgisi olan varsa yorum yaparsa memnun olurum . Herkese teşekkürler

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
338
214
43
Selam dostlar herkese
Daha önceden banka borcundan dolayı gelecek varlık şirketine devredilen borcumu 2 hafta önce kapattım , şuan hiçbir bankaya borcum falan yok .
Bankalardan nasıl kredi kartı alabilirim , fikri ve bilgisi olan varsa yorum yaparsa memnun olurum . Herkese teşekkürler

alabilcegin tek yer hadi uygulamasi oda verirse banka vermiyor benm de puan 1050 daha 3-4 ay sonra belki

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,835
1,615
113
Fibabanka, Aktif Bank, ING Bank, DenizBank ve Alternatif Bank sicili bozuk olsa bile veriyor kaldı ki senin borcun yok verir sana

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,385
901
113
Selam dostlar herkese
Maaşı elden almak mi bu zamanda

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
220
54
28
Selam dostlar herkese
teminatlı kredi kartı başka türlü alamazsın

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
381
83
Yok mu başka taktik bilgisi olan

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
624
378
63
Selam dostlar herkese
5 senelik bankalar kara listesinde oldugun için alman çok zor

Eray625

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
92
61
18
Selam dostlar herkese
dost, borç ne kadar sürede varlık yönetimine devredildi, borcun ne kadardı ne kadar ödedin hep söyleniyor varlık yönetimi falan detayı merak ettim.
Bu arada bir banakdan teminatlı bir kredi kartı alıp onu düzenli ödeyerek kullanırsan 3 aya falan çıkar kartın ya da ödediğin bir kredi yoksa kısa zamanda çıkması çok zor. Düzenli ödenen bir borç olması gerekiyor. diyelim 5000 tl lik teminatlı bir kredi kartı aldın limitinin %40 ını kullanıp bunu her ay öderse 3-4 aya kredi notun oluşur.

Eray625

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
92
61
18
5 senelik bankalar kara listesinde oldugun için alman çok zor
Dost öyle olmuyor geçen sene benimde icra borcum vardı maaşımdan kesiliyordu borç bitti 3 ay sonra kredi, kmh, kredi kartı hepsi çıktı. Garanti banaksı , qnb, iş bankası bu 3 banka ben başvuru yapmadan kendileri mesaj attı.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
624
378
63
Dost öyle olmuyor geçen sene benimde icra borcum vardı maaşımdan kesiliyordu borç bitti 3 ay sonra kredi, kmh, kredi kartı hepsi çıktı. Garanti banaksı , qnb, iş bankası bu 3 banka ben başvuru yapmadan kendileri mesaj attı.
hocam iş verenin senin maaşını bankadan verirse kredi kartı alırsın onda sorun yok ama bu arkadaş elden alıyormuş yani ondan dolayı çok zor

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,007
978
113
Selam dostlar herkese
Şubeye git bireysel görüş internetten başvurma

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
743
209
43
Selam dostlar herkese
Bi kaç tane banka hesabı ac,5 6 ay boyunca bu kartlar arasında nakit giris çıkışı sagla daha sonra o namussuz kan emiciler seni teker teker kredi kartı vermek icin arayıp sıraya girerler zaten.

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
569
113
Selam dostlar herkese
Sana yolunu gösteriyorum şimdi. Kuveyt Türk bankasına gidiyorsun. Bloke teminatli kredi kartı almak istediğini söylüyorsun. Sana hesap açıyorlar. Hesabına 10bin TL atıyorsun bloke koyup kredi kartı veriyorlar sana. Üç ay içinde kredi notun tekrar oluşuyor. Yaklaşık 6. Ayda kredi kartı başvuruların onaylanır

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
569
113
Bi kaç tane banka hesabı ac,5 6 ay boyunca bu kartlar arasında nakit giris çıkışı sagla daha sonra o namussuz kan emiciler seni teker teker kredi kartı vermek icin arayıp sıraya girerler zaten.
Hayır kesinlikle bu şekilde alamaz. Yukarıda alma yontemini anlattım.

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
381
83
hocam iş verenin senin maaşını bankadan verirse kredi kartı alırsın onda sorun yok ama bu arkadaş elden alıyormuş yani ondan dolayı çok zor
Bu çok olumlu olur diye düşünüyorum
Seneler önce de böyleydi , 2 ay maaşım bankaya yattı hemen kredi kartı göndetmişlerdi

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
381
83
Sana yolunu gösteriyorum şimdi. Kuveyt Türk bankasına gidiyorsun. Bloke teminatli kredi kartı almak istediğini söylüyorsun. Sana hesap açıyorlar. Hesabına 10bin TL atıyorsun bloke koyup kredi kartı veriyorlar sana. Üç ay içinde kredi notun tekrar oluşuyor. Yaklaşık 6. Ayda kredi kartı başvuruların onaylanır
Benim bi arkadaş yaptım 6 aydır kullanıyor, hala aynı , en mantıklıdı işverenin hesaba maaş ödemesi yapması sanki

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
743
209
43
Hayır kesinlikle bu şekilde alamaz. Yukarıda alma yontemini anlattım.
Ben 600 binliralik avukatlik olmus icralı borçlarımı ödedim dosyaları kapattım 1 sene geçmeden 4 bankadan bahsettiğim şekilde kredi kartı aldim,bunlardan biride icralık oldugum bankalardan biriydi,o yüzden kesinlikle olmaz demeden once yaşanmışlıkları değerlendirebilirsiniz,iyi forumlar dilerim.